Warren și Gina Zant s-au căsătorit pe 27 noiembrie 1999 și s-au despărțit la 15 martie 2016, potrivit  Daily Hive.

De cine a divorțat bărbatul

Se pare că Warren nu a divorțat de Gina, ci de o altă soție falsă, de care s-a folosit la tribunal și a reușit să îi păcălească pe judecători. 

Citește și: Pilotul de curse austriac care a fost lăsat fără permis în România a dat în judecată Poliția. Bărbatul a fost prins conducând cu o viteză de 230 km/h

În timpul audierii, persoana care s-a identificat ca fiind Gina Zant a confirmat că conținutul răspunsului la cererea sa este corect. Înainte de audiere, părțile au prezentat instanței un ordin de consimțământ care poartă semnăturile „Warren Zant” și „Gina E. Zant”, a spus judecătorul Hori. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Gina Zant l-a informat pe acesta că Warren nu i-a comunicat niciodată vreun act de procedură și că nu a fost anunțată de procedura de solicitare în fața instanței din data de 24 noiembrie. Ea a mai spus că semnătura de pe pagina doi a cererii, e-mail-ul și numărul de telefon nu erau ale ei.

Citește și: O tânără de 19 ani a fost abandonată pe un câmp, după un accident rutier provocat de prietenul ei

PE 2 martie 2022, Pension Plan, susținut de Gina, a solicitat anularea hotărârii de anulare. În ceea ce privește această cerere, adevărata Gina a participat la toate audierile.

Warren a încercat să își scuze incompetența juridică din cauza sănătății sale mintale, dar judecătorul a declarat că probele în sprijinul acestei afirmații nu erau fiabile și că martorii lui Warren nu erau credibili.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si