Autopsia vedetei americane, realizata de Los Angeles County Medical Examiner, nu a putut sa stabileasca cu certitudine efectul pe care cocaina si celelalte droguri ar putut sa le aiba asupra organismului actritei.

Medicii legisti au anuntat vineri ca moartea vedetei din "Star Wars" a avut la baza o apnee in somn si alte cauze.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Carrie Fisher a murit la varsta de 60 de ani pe 27 decembrie, la patru zile dupa ce suferise un stop cardiac la bordul unui avion care efectua o cursa intre Londra si Los Angeles.

Vedeta a avut probleme cu dependenta de cocaina in anii '80 si suferea, de asemenea, de tulburare bipolara. Desi Carrie Fisher a vorbit adeseori in mod deschis despre lupta ei cu dependenta, nu se stie daca actrita reincepuse sa consume droguri.

Carrie Fisher a consumat cocaina cu 72 de ore inainte de a fi internata la o clinica din Los Angeles, potrivit raportului final al autopsiei si al testelor toxicologice, publicat luni, relateaza Agerpres.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si