Close sidebar
Close sidebar

S-a stins "Minunea Blondă"! Lorena Balaci, declaraţii tulburătoare: "Zicea că vrea să moară înaintea mamei..."

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vizibil afectată, Lorena, fiica cea mare a lui Ilie Balaci, a vorbit cu jurnaliştii despre moartea tatălui ei

"Vă mulţumesc că sunteţi aici. Dumnezeu aşa a vrut! Să îl ia repede. Aseară era bine. A vrut Dumnezeu să ni-l ia repede şi tânăr. Sunt şocată! Nu am cuvinte.  Aş vrea să îi păstrăm memoria frumoasă. Toată viaţa mea nu am vrut decât să îi ţin numele viu, să fie mândru de mine şi de sora mea.

Nu ştiu ce să vă spun. Cred că i-a cedat inima. Nu a răspuns la nicio manevră medicală. Nu ştim încă ce a avut. Contează puţin. Am vorbit aseară cu el ca să-i spun că cel mic (n.r. fiul Lorenei, Atanasie) urmează să joace la echipa sub 17 ani. Ati joacă la ora asta, a aflat de decesul bunicului. I-am zis că e un înger acum.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

A fost bucuros când aflat că cel mic a fost convocat la naţională. Vara asta am fost foarte bucuroşi. Nu am avut niciun moment de tristeţe. Nimic nu a prevestit această tragedie. Nu avea probleme de sănătate. Ştiu că Dumnezeu l-a vrut acolo sus. Probabil a avut treburi acolo. Nu ştiu ce să zic. Dumnezeu l-a iubit pentru că l-a luat repede.

Mă pregăteam să merg la Slobozia.

Sora mi-a dat mesaj să-mi spună că tata nu e bine. Am sunat un prieten care era aici şi mi-a zis că de 20 de minute nu răspunde la manevre. Atunci mi-am dat seama că nu e bine.

Lui tata îi era frică de moarte. Spunea că va muri tânăr. Mereu ne spunea asta. Zicea că vrea să moară înaintea mamei pentru că nu se va descura singur..

Asta e voinţa Lui Dumnezeu. Ne supunem, El e mai presus de orice", a declarat Lorena Balaci.

Sursa: GSP

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI