Close sidebar
Close sidebar

S-au dus la benzinarie sa-si alimenteze masinile cu combustibil si au plecat cu rezervorul plin de apa! Cum a fost posibil asa ceva

Pe modelul "afara-i vopsit gardul, inauntru e leopardul", mai multi soferi din Lugoj sunt foc si para dupa ce au aflat ca si-au alimentat masinile cu… apa in loc de benzina. Cand li s-au oprit automobilele in mijlocul strazii dupa cateva sute de metri, au realizat ce ghinion au avut.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Apa cu ceva urme de motorina, am putea spune, desi la pompa eticheta mentiona prezenta doar a combustibilului, nu si a lichidului cu formula chimica H2O.

"Tu vezi cat e? E aproape plin bidonul. Cred ca ai vreo 20 si ceva de litri. 22, plus ce-am mai avut eu."

22 de litri de motorina. Asta a crezut, cel putin, acest sofer ca a cumparat de la o benzinarie din Lugoj. In fapt, lichidul din rezervor ar fi fost bun mai degraba… de aruncat.

"Asta la spalat? Asta nici la spalat vase nu-i buna!"

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Evident, nici motorul automobilului nu a fost de acord cu aceasta asociere nefericita de lichide, asa ca, dupa doar cateva sute de metri s-a oprit.

Adrian Mihali, sofer pagubit:" Initial am crezut ca am ramas fara baterie in mers, habar nu am, nu ma pricep la masini.

Am sunat vreo trei mecanici, cand le-am spus ca am alimentat, mi-au zis ca e apa."

A desfacut filtrul, a vazut ce e apa. Intr-o sticla de trei sfert, un sfert era motorina. Cam atat. Restul era apa!  

Pana si mecanicul si-a pus mainile in cap cand a vazut necazul. Si l-a taxat pe nefericitul sofer cu o factura de 500 de lei pentru schimbul de filtre si manopera.

Apa de ploaie! Chiar apa de ploaie a fost inauntru! Mai grav este ca nu e singurul conducator auto care s-a trezit cu masina oprita in mijlocul drumului.

Milato Rozzano, sofer pagubit:" Dupa ce am alimentat, am mai facut un kilometru jumate si s-a oprit masina. Am chemat un mecanic, am verificat conductele, era un lichid tulbure si imediat am observat ca era apa in rezervor"

Pagubitii au mers glont la benzinaria de unde alimentasera. Acolo, surpriza: Dorel lovise din nou.

Andrei Mihali, pagubit: "S-a intamplat ca au uitat o sonda deschisa si, cum au fost ploile in ultimul timp, s-a inundat. Bineinteles ca mai mult de trei sfert din rezervor a fost apa."

Si, uite-asa, ploaia n-a adus belsug pentru angajatii neatenti, care s-au vazut nevoiti sa acopere atat cheltuielile de reparatii, dar si sa returneze sumele platite pentru alimentarea de la pompa.

" Urat! Dam banii pe  apa atunci. Masinile se strica, cheltuim tot timpul"
"Normal ca nu-i corect  sa platesti apa la pret de benzina"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI