Close sidebar
Close sidebar

Salata boeuf. Cum o prepari ca la carte. Plus idei ingenioase de decorare

Salata boeuf este, an de an, vedeta meselor de sărbători. Puține gospodine știu cum se prepară corect. Iată secretele!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Salata boeuf. Nu ai cum să dai greș dacă se respectă câțiva pași simpli. În primul rând ai nevoie de un kilogram de cartofi, 500 g de morcovi și 400 g de castraveți și gogoșari murați.

    Citeste si: Salata boeuf. Iată rețeta corectă! Ingredientul greșit pe care aproape toate gospodinele îl folosesc

    Salata boeuf. Cartofii şi morcovii se fierb, la fel ca alte 450 de grame de carne de vită. Imediat după ce s-au fiert, ingredientele se taie în cubuleţe mici şi se amestecă cu mâna, pentru a putea combina cum trebuie aromele.

    Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

    Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

    Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

    Citeste si: Piftie. Nutriționiștii spun adevărul despre acest preparat nelipsit pe mesele de Crăciun

    Salata boeuf.  Este recomandat să se folosească carnea de vită, nu cea de pui. Carnea de vită, deşi sunt puţini care ştiu acest lucru, este cea care dă cu adevărat gust salatei.

    Citeste si: VIDEO| Pericolul din masa de Sărbători. Ce ne sfătuiesc nutriționiștii

    Iată și câteva idei ingenioase de decorare de pe pagina de Facebook Salata Boeuf

    Citeste si: Salată de icre. Cum repari icrele tăiate. Secretul unei reţete delicioase

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI