In articol:
- Salata de boeuf de post. Ingrediente:
- Salata de boeuf de post. Maioneza de post:
- Salata de boeuf de post. Mod de preparare
- Salata de boeuf de post. Maioneza o puteți face și din cartofi
- Iată rețeta de maioneză de post din cartofi!
- Salata de boeuf de post. Ingrediente:
- Salata de boeuf de post. Mod de preparare
- Cine nu trebuie să mănânce maioneză?
- Salata de boeuf de post. Grăsimi și calorii
Salata de boeuf de post. Daca ti-e pofta de salata de Boeuf in timpul postului, incearca aceasta reteta delicioasa.
Salata de boeuf de post. Ingrediente:
– morcovi
– cartofi
– telina radacina
– patrunjel radacina
– mazare 1 cutie
– castraveti murati
– maioneza de post (din fasole)
– masline
Citeste si: Chiftele de post cu cartofi, ciuperci și orez. Rețeta delicioasă care te face să uiți de carne
Salata de boeuf de post. Maioneza de post:
– fasole alba la borcan
– ulei
– mustar
Salata de boeuf de post. Mod de preparare
Se curata toate radacinoasele si se pun la fiert in apa cu sare.
Cand sunt fierte se taie cubulete la fel si castravetii murati se amesteca cu mazarea si maioneza de post
Citeste si: Produse de post: Cele mai toxice și cele mai sănătoase alimente
Salata de boeuf de post. Maioneza se face din fasole alba fiarta bine (sau la borcan ca e mai usor)se zdrobeste bine de tot cu badidora apoi se pune cate putin ulei si se amesteca,se poate pune si 1-2 lingurite de mustar, conform retete-gustose.ro.
Se decoreaza dupa bunul plac.
Salata de boeuf de post. Maioneza o puteți face și din cartofi
Dacă nu vă place maioneza din fasole, puteți încerca maioneza din cartofi. Iată rețetă!
Maioneza de post din cartofi este delicioasă. Nici nu îți dai seamă că nu are ouă! În plus, această rețetă este ușor de preparat. În câteva minute este gata.
Iată rețeta de maioneză de post din cartofi!
Salata de boeuf de post. Ingrediente:
- 2 cartofi
- suc de lamaie proaspat stors
- o lingura de mustar
- ulei
- sare si piper dupa gust
Citeste si: Ciulamaua de ciuperci de post. Cum se prepară cea mai delicioasă mâncare de post
Salata de boeuf de post. Mod de preparare
Curatam cartofii si ii fierbem in apa si sare.
Citeste si: VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"- radioimpuls.ro
Dupa ce sunt gata, se scot si se lasa la racit, apoi se fac piure.
Salata de boeuf de post. Adaugam mustarul si o lingura de ulei, amestecand in continuu.
Se completeaza compozitia cu mustar si ulei pana la obtinerea compozitiei dorite. Adaugam sare si piper dupa preferinte, culinar.ro.
Cine nu trebuie să mănânce maioneză?
Maioneza este un preparat culinar delicios, însă nu este atât de sănătoasă pentru organismul nostru.
Nutriţioniştii avetizează că acest aliment nu este deloc bun pentru organism şi că nu ar trebui să consumăm mai mult de o linguriţă de maioneză pe zi, iar dacă am putea să îi excludem cu totul din alimentaţia noastră am avea numai de câştigat.
Citeste si: Ce se întâmplă în corpul tău când ții post? Este ȘOCANT!
Salata de boeuf de post. Maioneza este un praparat greu de digerat, hipercaloric şi plin de grăsimi. Iar dacă aceasta este din comerţ (nu una preparată în casă), lista cu motivele pentru care nu ar trebui ca acest aliment să existe pe lista noastră de cumpărături este şi mai lungă: conţine conservanţi, coloranţi, emulgatori, agenţi de îngroşare, potenţiatori de gust.
Salata de boeuf de post. Grăsimi și calorii
Grăsimile prezente în maioneză sunt în principal nesaturate (din ulei). 100 de grame de maioneză conţin nu mai puţin de 733 de calorii.
Asta înseamnă că dacă ne vom obişnui să consumăm acest preparat, nu ar trebui să ne mire faptul că în scurt timp va trebui să ne schimbăm hainele pentru că acestea nu ne vor mai încăpea, conform clicksanatate.ro
Citeste si: Maioneză de post din cartofi: Nici nu ți dai seama că nu are ouă!
Salata de boeuf de post. Pe lângă faptul că îngraşă, maioneza afectează şi stomacul. Din cauza faptului că acest produs este foarte gras, bogat în calorii şi cresc nivelurile de trigliceride, maioneza dăunează ficatului.
În plus, acest preparat conţine şi grăsimi transcarogene. Ea devine extrem de dăunătoare atunci când este păstrată în recipient de platic.