Close sidebar
Close sidebar

Samsung Galaxy S7 a picat testul de "rezistenta la apa". Ce s-a intamplat cu telefonul dupa ce a fost tinut jumatate de ora in apa

Samsung Galaxy S7, promovat ca fiind rezistent la apa,a picat testul de imersie in apa. Desi trebuia sa fie „etans in contact cu apa”, telefonul a incetat sa functioneze dupa ce a fost introdus intr-un vas cu apa. Compania a declarat ca ar putea fi vorba despre o defectiune.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doar ca testul a fost efectuat pe doua telefoane. Ambele smartphone-uri au fost introduse in vase cu apa. Primul fost scos dupa o jumatate de ora, insa ecranul nu a mai raspuns la nicio comanda si au aparut linii verzi.

Acelasi lucru s-a intamplat si cu cel de-al doilea telefon, relateaza BBC News. Pe de alta parte, modelele standard Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge, care sunt, de asemenea IP68, nu au suferit deteriorari in aceleasi conditii de testare.

Compania a declarat ca e posibil sa fie vorba despre o defectiune la un telefon, precizand ca a primit foarte putine plangeri, dar ca va investiga problema.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"S-ar putea sa fie o sansa minima ca un dispozitiv defect sa nu fie etans la apa, asa cum ar trebui sa fie", a declarat Samsung.

Modelul Galaxy S7 Active este disponibil din luna iunie in SUA.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI