Close sidebar
Close sidebar

Sapte morti in Germania, in urma furtunii Xavier

Sapte automobilisti au murit zdrobiti de copaci sau crengi de copaci, intr-o furtuna care a afectat joi nordul si estul Germaniei si a provocat o intrerupere a serviciului feroviar, relateaza AFP.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

La Hamburg (nord), un copac a cazut pe un vehicul in care se aflau doua femei. Una a fost ucisa, iar alta a fost transportata la spital, potrivit politiei locale.
Un sofer de camion a fost ucis dupa ce un arbore a cazut pe un drum national, la Neu-Karstadt, in landul Mecklenburg-Pomerania, iar in regiunea Brandenburg, in jurul Berlinului, vehiculul unei femei a fost lovit de un arbore care a ucis-o pe soferita, potrivit autoritatilor locale.

Caderea unei crengi pe un parbriz a fost, de asemnea, la originea decesului altui automobilist in aceasta regiune, potrivit aceleiasi surse, iar alte doua persoane au murit in vehicul.
La Berlin, o automobilista a murit, au anuntat pompierii pe contul de Twitter.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Tot in capitala germana au fost ranite mai multe persoane, potrivit unui bilant de joi seara, când rafalele de vânt au inceput sa slabeasca in intensitate. Cele mai multe au fost lovite de copaci sau crengi, pe sosele.
In apropiere de Bremen (nord), o femeie a fost de asemnea ranita grav.

Toate trenurile din nordul tarii au fost oprite, mai ales cele de pe linia Hamburg-Berlin, din cauza numerosilor arbori trântiti pe sine, potrivit companiei de cai ferate Deutsche Bahn (DB). O parte a traficului a fost intrerupta si in estul tarii, unde furtuna Xavier a ajuns joi dupa-amiaza.
Pompierii din capitala germana au fost plasati in stare de alerta si au efectuat peste 700 de interventii, au anuntat ei pe Twitter.

La Hamburg, pompierii au efectuat peste 800 de interventii, dupa ce i-au indemnat pe locuitori sa ramâna acasa.
Rafale violente de vânt, de pâna la 140 de kilometri pe ora, s-au inregistrat in acest port important la Marea Nordului joi dupa-amiaza, dupa care frontul s-a deplasat catre Berlin si landurile Saxonia si Saxonia-Anhalt.
Zborurile au fost reluat pe cele doua aeroporturi din oras joi seara, dupa o scurta intrerupere.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI