Cu muzica, dans si voie buna. Asa au sarbatorit zecile de copii ziua lor la Ambasada Turciei la Bucuresti. "Voi sunteti viitorul Romaniei. Cu totii ne dorim sa aveti parte de ce-i mai bun si sa deveniti oamenii care vor schimba lumea in bine.", le-a transmis domnul Koray Erats copiilor.

Spectacolul oferit de cei mici i-a bucurat deopotriva si pe specatorii turci, dar si pe cei romani, pentru ca momentele artistice au impletit cu armonie culturile celor doua popoare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Tot astazi Turcia serbeaza si ziua suveranitatii. "Este ziua in care care a luat fiinta primul parlament turc  acum 97 de ani, aproape cu un secol in urma.", spune excelenta sa, Koray Ertas, ambasadorul Turciei in Romania.

"A inceput Parlamentul, apoi femeile au putut vota, au putut ajunge in functia de deputat, s-a schimbat alfabetul.", a declarat si Nazmi Dogan de la Asociatia Investitorilor turci in Romania.

Si Asociatia investitorilor turci in Romania a organizat momente festive, insa cel mai atractiv a fost o expozitrie de picturi ale unei artiste de numai 6 ani. Printre lucrarile expuse se afla si una dintre preferatele artistei.

De la expozitie nu au lipsit nici lucrarile  unei tinere care iubesta arta abstractului. "Oamenii privesc si, prin intermediul propriilor sentimente si trairi ei inteleg ceea ce vor", a declarat Ece Apan.


 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si