Close sidebar
Close sidebar

Adevărul despre sărutul dintre Jador și Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”. Cum a reacționat Marius?

Adevărul despre sărutul dintre Jador și Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei” va ieși la iveală. Focoasa blondă a mărturisit că va spune tot adevărul.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. Un nou scandal a luat amploare în casa „Puterea Dragostei”. Andreea Pirui este acuzată de fetele din casă de faptul că s-a sărutat cu Jador. „Multă lume îmi scrie și mă întreabă, dacă chiar m-am pupat cu Jador! Vă invit să vă uitați în data de 18.10.2019 la emisiune...o să vă convingeți care e adevărul. Oricum până la urmă fiecare crede și vede ce vrea! Vă pup!” a declarat Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”.

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” primește lovitură după lovitură. Cum și-a găsit fostul concurent mașina de lux, în parcare?

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” și Ramona Modoi. Imaginile spun totul

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. Citeste si: Bia de la „Puterea Dragostei” o face praf pe Andra Voloș: „M-a băgat în casă ca să-l denigreze pe Mocanu, să-l facă în fața mea!”

Adevărul despre sărutul dintre Jador și Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”. Cum a reacționat Marius?

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. „Nu te iubește, Jador! Minte că te iubește! Te folosește!” i -a

transmis Pirui, Ellei de la „Puterea Dragostei”.

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. „Te-ai pupat cu el afară, în fața mea! Și tu mi-ai greșit și eu ți-am greșit, Andreea.” a menționat Ella de la „Puterea Dragostei”.

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. Andreea Pirui: „Bine! Am făcut-o! Nu știu cum poți să mă minți cu atâta nerușinare.

Ești cea mai rea femeie!”.

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei” a început să plângă în brațele lui Marius, spunând că Ella o acuză pe nedrept și că ea de fapt nu s-a pupat cu Jador.

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. Daiana de la „Puterea Dragostei” a adăugat: „ Dacă te-aș vede că ai arde, aș bea apa! Te urăsc, Ella!”.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. Berna a intervenit și o acuză pe Andreea Pirui că este prietenă mai bună cu Daiana, deși o cunoaște de mai mult timp pe Ella. Andreea Pirui a transmis că mereu a apărat-o pe Ella și că atâta timp cât ea este în casă nu o bate nimeni. Blonda a spus că a apărat-o pe Ella de la „Puterea Dragostei” și de Andreea Oprică.

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. În prezent, Andreea Pirui formează un cuplu cu Marius de la „Puterea Dragostei”. Bărbatul a cerut-o în căsătorie pe focoasa blondă. Deși, au existat momente tandre între Pirui și Jador, cei doi nu au format niciodată un cuplu.

Sărutul dintre Jador și Andreea Pirui. Citeste si: Dezvăluiri BOMBĂ! S-a aflat. Cu cine l-a înșelat Ella de la Puterea Dragostei pe Jador? „Te dădeai rănită, dar ai fost căpăcită de...”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI