Close sidebar
Close sidebar

Satui de atacurile ursilor, mai multi localnici din judetul Neamt au pus mana pe topoare, ca sa-si apere stanele: "Ne mananca pe noi, asta urmeaza”

Satui de atacurile ursilor, mai multi localnici din judetul Neamt au pus mana pe topoare, ca sa-si apere stanele! Ultima oara, un biet pui de animal a stat ascuns intr-un brad o zi si-o noapte, ca sa scape de furia oamenilor. Tot calvarul salbaticiunii a fost filmat.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Animalul a fost pus pe fuga de cainii de la stana. Localnicii cred ca salbaticiunea e aceeasi cu cea care a fost cat pe sa intre peste o familie, in casa. 

IOAN MIRON:" Usa, s-a lasat pe usa zguduind de vreo 2-3 ori. Noroc ca a fost usa incuiata, ca daca imi apasa pe clanta, imi intra in casa”

“Ne e friuca si ziua sa mergem pe drum. Ne mananca pe noi, asta urmeaza”, spune un barbatul.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

La ultimul atac dat in gospodaria oamenilor, animalele au fost decimate de ursi. Localnicii spun ca in ultima luna ursii coboara tot mai des in satul lor si se tem ca daca autoritatile nu vor lua masuri, vor cadea chiar ei prada salbatiunilor.  

“Noi am facut multe demersuri. asta e al patrulea, al cincilea. Deocamdata suntem in faza de hartii acoperitoare, dar nu de finalizare a gasirii unei solutii”, a declarat primarul comunei. 

Deocamdata, cei din primarie au luat legatura cu cei de la Directia Silvica si urmeaza sa stabileasca ce masuri vor lua.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI