Close sidebar
Close sidebar

Scandal. Camatarii din China le cer studentelor fotografii cu ele dezbracate drept colateral, ce sunt pune pe internet in caz de neplata

Un adevarat scandal a izbucnit in China dupa ce s-a descoperit ca mai multor studente li s-au cerut sa trimita camatarilor fotografii cu ele dezbracate, tinand cartile de identitate in mana.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Astfel, studentele care acceptau sa trimita pozele nud puteau sa imprumute sume mai mari de la camatari, de doua- trei ori mai mult.

Camatarii le ameninta pe fete  ca imaginile vor fi publicate pe internet daca nu platesc imprumutul la timi, acesta fiind acordat adesea la dobanzi usturatoare.

Potrivit hotnews.ro, unei studente ce a cerut echivalentul a circa 16.000 de euro pentru a demara o afacere, ea fiind de acord sa trimita poze cu ea dezbracata.

Dupa patru luni tanara datora deja mai mult decat dublul sumei imprumutate si, fiind amenintata de camatari, a cerut familiei ajutor financiar pentru a evita aparitia pe internet a pozelor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI