Close sidebar
Close sidebar

Scandal de proportii in Mamaia. Jandarmii au intervenit de urgenta, dupa ce doua persoane au fost injunghiate

Conflict puternic duminica dimineata in Mamaia, intr-o parcare din apropierea unui club.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doi indivizi au fost injunghiati, iar Jandarmeria a fost nevoie sa intervina.
Conform Gruparii de Jandarmi Mobile ''Tomis'', autoritatile au fost alertate prin numarul unic de urgenta 112 pentru aplanarea unui conflict spontan, in apropierea unui club din nordul statiunii Mamaia.

La sosirea jandarmilor, trei dintre scandalagii, care aveau asupra lor cutite si agresau doua persoane, au fost somati, imobilizati si incatusati, alti cinci-sase implicati in conflict reusind sa fuga.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Cinci persoane au fost conduse la Politia Mamaia pentru continuarea cercetarilor, ei fiind acuzati de port ilegal de arma alba, tulburarea ordinii si linistii publice si vatamare corporala. Ulterior, unul dintre cei cinci suspecti a fost dus la SCJU pentru acordarea de ingrijiri medicale, potrivit GJM ''Tomis'' Constanta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI