Close sidebar
Close sidebar

Scandal în casa „Puterea dragostei”! Două concurente s-au luat la bătaie

În casa „Puterea Dragostei”, certurile i-au amploare și ajung să se transforme în adevărate spectacole care te îngrozesc.În noua ediție a emisiunii, Alexandra și Meda nu au mai putut să se abțină și au izbucnit, iar această situație a creat un mare conflict de gelozie între cele două.

Alina Raducu,

Scandal în casa „Puterea dragostei”! Două concurente s-au luat la bătaie

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Meda, noua concurentă din casa Puterea dragostei, îl acuză pe Codruț că se uită după ea, în timp ce el formează un cuplu cu Alexandra. Blodina susține că fosta ei încearcă să o provoace pentru a se răzbuna pe ea în cadrul emisiunii.

Acuzațiile noii concurente, Meda, la adresa lui Codruț

„Tu ce faci Codruț în timp ce ești într-o relație cu Alexandra? Stai să te uiți după mine? Am observat că te tot uiți după mine! Alexandra, ai ceva cu mine? Îți pare rău că am venit aici?

Lămurește-mă și pe mine! Ești nesimțită!”, a spus Meda

„Nu, tu ești! Ai venit în casă și încerci să mă provoci pe mine!”, a replicat Alexandra.

Între cele două fete a izbucnit un scandal monstru! Băieții s-au grăbit să intre în casa fetelor pentru a aplana conflictul!Meda a sărit la bătaie, însă a fost oprită la timp de către Nicos..

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Ceea ce se întâmplă acum între Nicos și Meda sunt niște jocuri plănuite de acasă”, a spus Alexandra.

Scandal în casa „Puterea dragostei”! Două concurente s-au luat la bătaie

Cine este Meda de la „Puterea dragostei”

Meda, este cea mai nouă concurentă din casa Puterea dragostei, aceasta a declarat încă de la intrarea în casă că le cunoaște pe Mariana, Alexandra și Adriana. Blondina i-a luat pe toți prin surprindere atunci când l-a îmbrățișat pe Nicos și a început să plângă. Însă se pare că noua concurentă ascunde o poveste de dragoste neîmplinită, pe care speră să o readucă la viață îmreună cu Nicos.

Vloggerul Denis Petcu a postat un video în care a vorbit despre legătura pe care o are cu Meda, cât și ce legătură există între ea și ceilalți concurenți. Acesta a dezvăluit că cei doi sunt amici, iar Meda i-a povestit cât de mult a suferit că Nicos s-a cuplat cu Alexandra. Vloggerul susține că are poze cu noua concurentă în timp ce plângea din cauza lui Nicos.

Meda, noua concurentă de la Puterea dragostei, a intrat în casă pentru Nicos. Cei doi au mai format o relație în trecut. Potrivit vloggerului Denis Petcu, Alexandra și Meda erau prietene înainte de a intra în emisiune, iar dansatoarea a suferit foarte mult atunci când a aflat că ea formează un cuplu cu Nicos.

Scandal în casa „Puterea dragostei”! Două concurente s-au luat la bătaie

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Meda a intrat în casa Puterea dragostei și l-a luat pe Nicos în brațe. Hai să vă povestesc ceva. În perioada în care Alexandra s-a cuplat cu Nicos, eu vorbeam cu Meda. Am conversații, am poze când îmi dădeam că plâge.Nu am crezut, mă gândeam că o fi într-o depresie și cine știe ce se întâmplă. Ea i-a spus lui Alexandra: „Dacă tu ai vrea să ai o relație cu Nicos, încercați să aveți o relație”, a mai dezvăluit vloggerul despre Meda.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”, în lacrimi: „Plânge și mă topește!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI