Close sidebar
Close sidebar

Scandal la „Puterea Dragostei”. Cine este concurenta acuzată că ar fi condus beată

În ultima vreme, acuzațiile între concurenții de la „Puterea Dragostei” zboară ca săgețile în casa iubirii, iar cea care a fost luată în vizor de data aceasta este Mariana. Marinescu a spus despre Mariana că ar fi condus beată și din cauza asta i s-a luat permisul auto.

Alina Raducu,

Scandal la „Puterea Dragostei”. Cine este concurenta acuzată că ar fi condus beată

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Marinescu s-a luat la ceartă cu Mariana după ce aceasta ar fi contribuit la plecarea Andreei din casă și la despărțirea prin care concurentul a trecut recent.

Favoritul publicului a amenințat-o pe Mariana că dacă tot a început un război cu el, trebuie să se pregătească de dezvăluirile pe care le va face. Mariana l-a contrazis în legătură cu carnetul de conducere: „Nu am niciun carnet. N-am carnet, nu mi l-a luat nimeni și nici nu am avut. Vă înșelați”.

Acuzații fără precedent la „Puterea Dragostei”

George a intervenit și i-a spus lui Marinescu să nu mai încerce să îi facă imagine proastă Marianei pentru că nu a băut niciodată. Marinescu a insistat și a spus că Mariana este alcoolică, fără să aducă vreo probă în acest sens.

„Ți-au luat permisul pentru alcool”, este acuzația de la care a început întregul scandal din casa „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„El aruncă cu vorbe și toată lumea o să creadă asta. El vine și spune despre mine lucrurile astea… Eu dacă vin în casa asta cu ceva o să vin cu lucruri adevărate, nu cu lucruri false. El mi-a zis că mi-au luat carnetul de la băutură. Păi cum să mi-l ia dacă nici măcar nu îl am?”, a afirmat Mariana în apărarea ei.

Scandal la „Puterea Dragostei”. Cine este concurenta acuzată că ar fi condus beată

Citeste si: Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei” a răbufnit: „Vă merge doar cu paparudele astea moarte de foame!”

Marinescu spune că a aflat aceste informații de la una dintre concurente

După acuzațiile pe care le-a adus concurentul la adresa Marianei, mai toată casa i-a sărit în cap spunându-i să se oprească.

Marinescu spune că informațiile compromițătoare pe care le are despre Mariana nu sunt de la Andreea, ci chiar de la una din concurentele prezente acum în casă. Nu a dorit să dea numele fetei care a făcut aceste dezvăluiri despre Mariana.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI