Close sidebar
Close sidebar

S-a destrămat cea mai puternică prietenie de la „Puterea Dragostei”: „Te-ai sărutat cu Jador!”

Cea mai puternică prietenie de la „Puterea Dragostei” s-a destrămat fără niciun regret. Andreea Pirui și Ligi s-au certat de față cu toți concurenții.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andreea Pirui și Ligi- scandal. Andreea Pirui și Ligi de la „Puterea Dragostei” au dat uitării că au fost prietene și s-au certat fără niciun regret. Ligi o acuză pe Pirui că este prietenă mai bună cu Daiana de la „Puterea Dragostei”.

Andreea Pirui și Ligi- scandal. Citeste si: Ella de la Puterea dragostei nu a mai suportat. A vorbit despre relația sa cu Livian

Andreea Pirui și Ligi- scandal. Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei are o nouă iubită? "A dus-o acasă de Paşte, la părinţi"

Andreea Pirui și Ligi- scandal.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei își justifică ieșirea nervoasă din cadrul emisiunii

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Andreea Pirui și Ligi- scandal. „Ce vorbești tu? Dar știi tu ce e în inima mea? Ce vorbești? Nu te ameninț! Dacă știam ce chestie o să faci, te înregistram.” a declarat Ligi de la „Puterea Dragostei”.

Andreea Pirui și Ligi- scandal. „Tu te-ai sărutat cu Jador!”, a

spus Andreea Pirui.

S-a destrămat cea mai puternică prietenie de la „Puterea Dragostei”: „Te-ai sărutat cu Jador!”

Andreea Pirui și Ligi- scandal. „Tu ești cea mai rea, ești cea mai scorpie!” i-a transmis Berna Ligiei de la „Puterea Dragostei”.

Andreea Pirui și Ligi- scandal. „Mi-am permis să fac o glumă cu Jador! Am glumit, daia ne-am sărutat.

Eu nu-l voiam, el nu mă voia!” a transmis Ligi de la „Puterea Dragostei”.

Andreea Pirui și Ligi- scandal. „Să te pupi și cu Marius acum! Vorbesc cât vreau eu, nu-mi zici tu mie stop!” a spus Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”.

Andreea Pirui și Ligi- scandal. „Numai mă amenința tu! Fii asumată!” a replicat Ligi.

Andreea Pirui și Ligi- scandal. Andreea Pirui o acuză pe Ligi că nu o suportă deloc pe Ella și că nu și-a dorit să stea cu aceasta în aceeași cameră. Ligi de la „Puterea Dragostei” neagă, însă, afirmațiile.

Andreea Pirui și Ligi- scandal. Citeste si: ȘOC TOTAL după ce a cerut-o de soție! Bogdan Mocanu s-a despărțit din nou de Andra Volos? Ea a plecat deja la Cluj

Andreea Pirui și Ligi- scandal. Andreea Pirui și Ligi de la „Puterea Dragostei” au fost prietene bune, însă, acum totul a fost dat uitării. Cele două se ceartă și se contrazic la fiecare subiect dezbătut în casă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI