Close sidebar
Close sidebar

Scene absolut socante la Spitalul de Urgenta din Iasi. Acte de barbarie din cauza drogurilor? Ce au putut sa surprinda camere de luat vederi

Doar pe ringul de box s-a mai vazut ce au surprins camerele de supraveghere ale spitalului de urgenta din Iasi! Urmeaza imagini si informatii cu impact emotional!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conflictul izbucneste, cand sala de asteptare geme de pacienti: individul isi face aparitia cu geanta iubitei pe brat, iar ea se aseaza, agitata, pe scaun. Dintr-o data insa, atentia lui se muta spre un tanar cu ochii in telefon. Se apleaca peste el si pare ca ii sopteste ceva la ureche... insa ce urmeaza este de-a dreptul ingrozitor!! 

Ca-n vremurile barbarilor, individul il musca pe tanarul de pe scaun. Cu urechea insangerata, acesta din urma riposteaza! Se abate cu o ploaie de pumni asupra agresorului!
Amandoi se prabusesc apoi peste un biet barbat in scaun cu rotile. De frica sa nu fie loviti si ei, cei de pe banchete dau sa fuga. In al doisprezecelea ceas, intervine paznicul!

Agentul responsabil cu ordinea reuseste sa-i desparta, dar intre cei doi schimbul de replici continua. Bataia e cat pe ce sa izbucneasca din nou- un tanar apare, furios, ca sa-si razbune amicul!

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Agresorul este un client fidel al medicilor de la Urgente.

Azi-noapte a venit insa pentru iubita lui, o tanara din Bucuresti careia i se facuse rau. 

Diana Campoescu: "In cursul tratamentului s-a constatat ca persoana care o insotea, un barbat de asemenea de varsta tanara care a avut mai multe prezentari in urgente pentru prezentari de droguri si manifestari de tip sevraj, pe fondul unei stari probabil halucinatorii a agresat un alt apartinator care se afla in spatiul de asteptare"

Barbatul care a fost muscat a fost preluat de medici si I s-au acordat ingrijiri de specialitate in clinica ORL. Acesta a depus o plangere la politie, iar tanarul agresor -a ales cu dosar penal pentru loviri,

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI