Close sidebar
Close sidebar

Schimb de focuri, la o petrecere in Malmo. Doi tineri sunt in stare grava

Autoritatile suedeze au anuntat ca doi tineri sunt in stare grava, dupa ce mai multe focuri de arma au zguduit o petrecere care avea loc intr-un centru comunitar din localitatea Malmo, transmite versiunea suedeza a The Local.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit primelor informatii, tinerii in varsta de 20 de ani si, respectiv 25 de ani, au fost impuscati in centrul comunitar Foreningarnas, care este situat in cartierul Sofielund.

O petrecere avea loc in respectivul centru comunitar, iar jurnalistii de la Sydsvenskan sustin ca o bataie a izbucnit intre cel putin doua persoane din Foreningarnas.

Dupa bataie, un barbat neinvitat a intrat in centru comunitar cu o arma in mana.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Tinea arma in mana si tipa: cine mi-a lovit fratele? Apoi a inceput sa traga feroce prin camera", a declarat o femeie care participa la petrecerea din Sofielund.

Martorii sustin ca mai multe persoane de pe ringul de dans au fost lovite de gloante, iar o persoana ar fi fost impuscata in piept. De asemenea, atacatorul a tras intre cinci si sase gloante in Foreningarnas.

"Sunt ingrozit, nu inteleg daca asta este un film sau chiar se intampla", a declarat un martor pentru Sydsvenskan.

Nicio persoana nu a fost arestata in urma incidentului din Malmo.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI