Close sidebar
Close sidebar

Schimbare de look pentru Adelina de la „Puterea Dragostei”. Vezi cum arată iubita lui Radu

Adelina de la „Puterea Dragostei”, a încercat, de la intrarea în emisiune, mai multe schimbări de look. Frumoasa concurentă s-a decis. Ce părere are Radu despre această schimbare?

Diana Bostan,

Schimbare de look pentru Adelina de la „Puterea Dragostei”

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Adelina a intrat în emisiune blondă, iar pe parcurs și-a închis culoarea părului de mai multe ori. Să fi fost pentru a-i atrage atenția lui Radu? Însă acum Adelina s-a decis.

Adelina a revenit la vechiul look

După o încercare nereușită, Adelina a realizat că blondul este culoarea sa și că noul look nu o avantaja deloc. Adelina a ținut cont de sfaturile iubitului, dar și de sfaturile susținătorilor de pe instagram.

Așa că, Adelina a revenit la vechiul look și acum se consideră mult mai atrăgătoare. Concurenta „Puterea Dragostei”, le-a dezvăluit susținătorilor noua schimbare, iar reacțiile au fost pe măsură.

Citeste si: Alex Oianu de la Puterea Dragostei a aflat dacă va avea fetiță sau băiețel. Este în culmea fericirii

Adelina și Radu, relație cu năbădăi

Adelina s-a arătat interesată de Radu încă de la începutul emisiunii, dar Radu era în cunoaștere cu Adriana, ba din contră, arăta lipsă de respect față de Adelina.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

După ce au ieșit la iveală poze, în care cei doi se sărutau, Radu a renunțat la Adriana și și-a îndreptat atenția către Adelina.

Dar relația celor doi este pusă sub semnul întrebării de către ceilalți concurenți.

Adelina și Radu au parte în fiecare zi de neînțelegeri, Radu fiind considerat prea gelos și posesiv. Ceilalți concurenți îl acuză pe Radu de lipsă de respect față de Adelina, iar că Adelina se lasă mult prea ușor contolată de Radu.

Citeste si: Despărțire în Casa Puterea Dragostei. Mihai și Iasmina Halas și-au spus ADIO?!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI