Close sidebar
Close sidebar

Schimbare majora la McDonald's! Vor sa utilizeze carne proaspata in locul celei congelate pentru burgeri!

Gigantul american McDonald's a inceput deja sa faca o schimbare majora in ceea ce priveste produsele sale.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai marii companiei au luat decizia de a utiliza carne proaspata de vita pentru a face celebri burgeri, inlocuind astfel carnea congelata care era folosita pana acum.

Cel mai mare lant fast-food din lume testeaza deja aceasta "inovatie" in 14 restaurante din zona Dallasului, statul Texas. "La fel ca toate produsele noastre, care au deja un gust consacrta, urmeaza sa testam daca noul gust al burgerilor va fi pe placul clientilor si vom putea face aceasta schimbare la nivel mondial", a declarat Lisa McComb, purtatorul de cuvant al celor de la Mc, pentru revista Fortune .

Desi s-a implemantat de ceva timp aceasta schimbare, Lisa McComb a declarat ca inca este prematur sa se ia o decizie in acest sens pentru ca rezultatele nu sunt inca extrem de concludente.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI