Close sidebar
Close sidebar

"Se poate o fata de 1,8 m si 80 kg sa se spanzure de bara de la sifonier?" Ipoteza halucinanta in cazul mortii Lilianei, tanara de 18 ani din Braila gasita moarta in urma cu cateva zile

Ipoteza halucinanta in cazul mortii Lilianei Radu, tanara in varsta de 18 ani din Braila gasita fara suflare in sifonier in urma cu cateva zile.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ies la iveala lucruri infioratoare in cazul mortii tinerei de 18 ani din Braila, gasita spanzurata in sifonierul apartamentului in care locuia cu chirie alaturi de Marian, iubitul ei.

Se pare ca mama tinerei stia chiar de la ea ca era batuta de cel pe care il considera dragostea vietii sale. Fiica si-a implorat parintele sa nu se duca la Politie: nu dorea sa ii faca rau baiatului pe care il iubea mai mult decat orice. In noaptea tragediei, Marian nu i-a anuntat pe parintii iubitei sale despre ce se intamplase. Mai mult decat atat, nici pana astazi nu i-a contactat.

„Eu ceva aveam pe baiatul asta, aveam o banuiala. Era foarte dubios! Nu mi-a placut comportamentul lui. Era si tatuat. Eu i-am zis fetei mele ca baiatul asta nu e pentru familia noastra. Relatia ei mergea foarte… ei ii era frica de el.

El nu mai vroia sa o lase sa vorbeasca cu prietenele. El nu m-a sunat. A venit mama lui la Morga. Ce sa vorbesc eu cu doamna? El este peste (n.r. proxenet). Tocmai acum ne-au spus prietenele ei”, a declarat mama Lilianei intr-o emisiune televizata.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Femeia a povestit un episod care ar fi avut loc in urma cu trei saptamani, cand fata ar fi fost agresata de tanarul din Tufesti.

„Ea acum trei saptamani a fost sugrumata de gat de el. A venit acasa si mi-a spus plangand.

Am intrebat-o ce a patit la gat? Mi-a zis ca Marian a apucat-o de gat si de par. I-am zis ca o va omori si ea mi-a zis sa stau linistita. Fiica mi-a zis sa nu ii spun sotului, ca se va duce la Politie si o sa iasa o belea mai mare. Se poate o fata de 1,8 m si 80 kg sa se spanzure de bara de la sifonier?

Se poate asa ceva? Asta este mana lui. El a omorat-o. Din cauza lui… el este vinovatul. De ce nu ne-a sunat seara, sa ne anunte? El a fugit in Republica Moldova”, a mai povestit Octavia Radu.

Mai multe informatii pe debraila.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI