Close sidebar
Close sidebar

Secretul cutremurător al lui Nelson Mondialu după ce a suferit un accident grav: „Livian și Beni nu sunt copiii mei adevărați! Nu pot să fac copii! Sunt tată adoptiv!”

Nelson Mondialu a făcut un vlog în care a povestit că a avut un accident grav la vârsta de 19-20 de ani. Bărbatul a mărturisit că nu poate să facă copii și că Lobo și Beni sunt fii lui adoptivi.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nelson Mondialu nu este tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei”. Nelson Mondialu a postat un clip în care a fost mai sincer ca niciodată. Bărbatul a vorbit despre accidentul suferit în tinerețe, iar de atunci a rămas cu imposibilitatea de a mai face copii. „Azi o să vă zic un secret, pe care nu pot să-l ascund până la infinit. Mulți o să zică că sunt nebun. Din 2011, de aproape zece ani îmi duc următorii dintr-o stare în alta. Domnilor, cu părere de rău...mă sună și Liana că știe ce vreau să spun...în

tinerețe am suferit un accident foarte grav. N-am pus la inimă, dar să trăiești în viață fără o posibilitatea pe care ți-a dat-o Dumnezeu. Să trăiești în viață să fii orb, să nu mergi pe picioarele tale...și mai grav să nu te poți folosi de... ta.”

Secretul cutremurător al lui Nelson Mondialu după ce a suferit un accident grav: „Livian și Beni nu sunt copiii mei adevărați! Nu pot să fac copii! Sunt tată adoptiv!”

Nelson Mondialu nu este tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei”. Nelson Mondialu s-a confensat și a mărturisit că a avut un accident la vârsta de 19-20 de ani, în care a suferit o inflamație la coloana vertebrală care i-a afectat nervul. „Eu de atunci nu-s activ, că sunt pasiv! În fine, domnilor, într-un cuvânt Lobo- Pop Nelson Livian și Pop Benjamin nu sunt copiii mei.

Asta a recunoscut-o și mamele lor. Bianca și Liana au zis nu e copilul tău, dar dacă tu vrei e treaba ta. Dar mi-a fost drag...ce crește în grădina noastră...Într-adevăr copiii seamănă cu mine. Cumpără un câine și crește-l și vei observa cu încetinitorul că fața ta se va transforma în asemănarea ta.”

Nelson Mondialu nu este tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei”. Citeste si: Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei, și-a pus dinți. Primele imagini fabuloase!

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Nelson Mondialu nu este tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei”. Nelson Mondialu a accentuat faptul că Livian de la „Puterea Dragostei” și Beni nu sunt copiii lui. „Nu se vor supăra, că știu și ei. Le-am spus în ziua în care și-au făcut buletinul. În acte sunt copiii mei, nu am nimic împotrivă să-și caute tații adevărați. Ei sunt recunoscuți de mine, la influența spiritului din mine. E o povară să zici că sunt copii tăi și să știi în sufletul tău că nu e al tău. Eu cunosc părinții originali ai lui Beni și Lobo. Nu aveți de ce să vă supărați că am dezvăluit acest secret. E bine și pentru voi că ați scăpat de povară, puteți să-mi ziceți tată în continuare.”

Nelson Mondialu nu este tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei”. Citeste si: Nelson Mondialu și fiul său, Livian de la „Puterea Dragostei” bătaie în direct. Mama a filmat tot

Nelson Mondialu nu este tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei”. Nelson Mondialu a menționat că este conștient că Liana se va supăra pe el, dar el dorește că băieții să-și schimbe numele de familie și să ia numele original al taților lor. „În câteva zile, voi pleca din această țară cu o femeie. Nu-i femeia vieții mele, că am o vârstă. Plec cu o femeie care îmi înțelege atitudinea și mă voi căsători cu ea. Să zicem că o cheamă Oprică. Îi iau numele de familie.”

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Nelson Mondialu', reacție șocantă după despărțirea lui Livian și a Biancăi: „Decât să plângă...”

Nelson Mondialu nu este tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei”. Controversatul Nelson Mondialu a încheiat clipul prin a spune din nou: „Vă pupa tata Nelson Mondialu. Beni și Lobo nu sunt copiii mei. I-am trecut așa...că așa a fost situația...Am avut o viață...cu un amor amar!”.

Citeste si: Reacția lui Nelson Mondialu la lacrimile fiului său, după despărțirea de Bianca de la „Puterea Dragostei”: „I-am despărțit! Las` să plângă! Mai bine plânge acum decât peste 15-20 de ani! Victorie!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI