Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Ședințele foto de Paște, la mare căutare. Cât costă o astfel de ședință

Se aproprie Paștele, iar studiourile foto sunt pline ochi și în acest an de familii care își doresc să-și creeze amintiri prețioase. Fotografii au pregătit din timp studiourile în așteptarea clienților.

Redactia Stirile Kanal D,

Ședință foto cu tematică sunt la mare căutare

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Odată cu apropierea sărbătorilor pascale, fotografii se pregătesc să realizeze fotografii tematice pentru cei care doresc să creeze amintiri. Decorurile speciale oferă o gamă largă pentru a personaliza fiecare ședință foto.

Citește și: CFR Călători va suplimenta trenurile, de Paște, pe rutele aglomerate

La Ploiești, de pildă, fotografii muncesc la foc continuu pentru a imortaliza cele mai frumoase momente. Pentru Ionuț și Delia, ședințele foto au devenit o tradiție. Anul acesta au venit împreună cu fiica lor și au rămas impresionați de ornamente.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

Delia: ”Decorul ne-a plăcut foarte mult și celei mici i-a plăcut, s-a uitat direct în cameră, e foarte fotogenică, cred că în viitor o să fie vedetă.”

Agenda fotografilor este plină

Ședințele foto au început de mai bine de o lună și, chiar dacă prețurile sunt pe măsură, fotografii sunt ocupați de dimineață până seara. 

Mircea Mihalache, director studio foto: ”Sunt programări și înainte de Paște, și după Paște. Cam toată lumea consideră că e necesar să aibă o amintire de la noi din studio.”

Alina Mihalace, editor foto: ”Ne ia undeva la o săptămână maxim să le înmânăm fotografiile digitale, sunt cuprinse între 30 și 45.

După ce le dăm fotografiile digitale putem procesa și magneți ce-i pun pe frigider sau le dă bunicilor drept cadou.”

O ședință foto ajunge până la 550 lei

Prețurile pentru ședințele foto de Paște pornesc de la 350 de lei și ajunge să coste până la 550 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI