Daca pana acum au planat doar suspiciuni asupra acestui fapt, acum vine si prima declaratie oficiala facuta de un reprezentant al FIFA. Fostul presedinte al Federatiei Internationale de Fotbal, Sepp Blatter, a spus ca a fost martor la manipularea unei trageri la sorti al unei competitii europene.

Intr-un interviu acordat argentinienilor de la La Nacion, Blatter a vorbit despre procedeul de trucare. "Bineinteles ca este posibil sa fie insemnate, prin incalzirea sau racirea lor.
Nu se intampla la FIFA, dar am fost martor la trageri la sorti la nivel european unde s-a intamplat, dar niciodata la FIFA. Bilele sunt puse in congelator inainte de tragere, la cea mai mica atingere se poate spune daca bilele sunt fierbinti sau reci. La atingere stii exact ce ai acolo"
, a spus fostul sef al forului fotbalistic mondial.

O inregistrare interesanta a fost postata si pe internet si il arata pe fostul jucator al celor de la Internazionale Milano, Javier Zanetti, care pare ca merge "direct la tinta" atunci cand face o tragere la sorti. Desi pare ca amesteca bilele, fostul fotbalist tine in mana bila pe care, probabil, trebuia sa o extraga.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si