Close sidebar
Close sidebar

Serena Williams, aparitia prin care i-a lasat pe multi cu gura cascata. Cum a aparut pe strada

Serena Williams nu pare deloc afectata de faptul ca pierdut primul loc in ierarhia WTA, ierarhie pe care a dominat-o timp de 186 de saptamani, dar care a pierdut locul 1 iun favoarea nemtoaicei Angelique Kerber.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sursa foto: debarbati.ro Jucatoarea de tenis a participat zilele trecute la Gucci Spring Summer 2017 la Milano, iar paparazzii s-au bucurat ca au reusit sa obtina niste fotografii de exceptie cu "regina tenisului".

Serena a impresionat pe toata lumea cand a aparut pe strada intr-o tinuta extrem de provocatoare. Ea a purtat o pereche de pantaloni mulati, pantofi cu toc si o jacheta care a tinut-o desfacuta pana in zona buricului.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Fotografii au reusit sa obtina cele mai bune cadre cu ea, iar imaginile cu jucatoarea de tenis fac inconjurul lumii si arata cat poate sa fie de feminina atunci cand vrea.

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI