Close sidebar
Close sidebar

Serena Williams si-a prezentat apartamentul de lux in care locuieste la Paris! Americanca este pregatita pentru castigarea unui nou titlu de mare slem!

Liderul WTA, americanca Serena Williams, le-a facut o bucurie fanilor, dar si jurnalistilori sportivi din intreaga lume atunci cand a pulicat pe Snapchat mai multe fotografii din apartamentul ei pe care il detine la Paris.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jucatoarea de tenis in varsta de 34 de ani se pregateste pentru un nou turneu la Roland Garros, dar are si timp pentru putina distractie. In clipul postat pe reteaua de socializare, Serena si-a prezentat dormitorul, bucataria proaspat renovata sau camera in care isi tine trofeele castigate la prestigiosul turneu de la Paris.

##GALLERY9##

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Serena n-a ascuns nimic, a prezentat chiar barul cu bauturi, dar si dormitorul in care se relaxeaza dupa partidele importante de pe zgura pariziana.

Citește-ne pe

TAGURI
Sport
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI