În această seară, în noul episod din serialul “Melek”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, îi vom regăsi pe protagoniștii producției puși în fața unor noi încercări ale destinului.

Defne și Omer sunt extrem de fericiți, și se bucură din plin de luna de miere pe care au dorit să o petreacă cât mai curând. Nimic nu pare să strice fericirea celor doi tineri însurăței, însă Zumrut continuă să fie cu ochii pe Defne.

Cumali și Seyit Ali fac pregătiri intense pentru că Halil și Melek să se căsătorească imediat, mai ales după ceea ce a fost nevoit să facă tatăl viitorului mire, pentru ca cei doi să-și poată îndeplini visul. Nimic nu îl va împiedica pe Cumali să-și căsătorească fiul cu femeia pe care o iubește de o viață, Melek.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Funda află cu stupoarea că Alpay a încercat să împiedice căsătorie fostei neveste și devine suspicioasă în privința loialității soțului său. Funda nu stă cu mâinile în sân și își amenință că va divorța dacă acesta nu îi demonstrează că Melek face parte din trecut.

Citește și: Serialul "Dragoste și speranță" 23 octombrie 2023. Detalii din episodul de luni: Zeynep, suferință fără sfârșit

Gelozia lui Alpay, când vine vorba de Melek, este de nestăpânit iar acum, că este nevoit și să fie “martor” la nunta fostei soții, așa cum i-a impus Funda, bărbatul reacționează șocant. Melek și Halil devin din nou martorii răutății lui Alpay, iar situația capătă dimensiuni dramatice.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Melek”, difuzat numai la Kanal D.

Cine este Nehir Erdogan, actrița care interpretează rolul lui Melek în serialul cu același nume

Nehir Erdogan a descoperit pasiunea pentru actorie încă din liceu. După finalizarea studiilor, ea și-a urmat pasiunea și a studiat la Universitatea Marmara din Istanbul, Facultatea de Științe Economice și Administrative, Departamentul de Administrare a Afacerilor. Talentul său nu a rămas neobservat și în 2002 a primit prima provocare de a juca într-un serial tv. Ulterior, Nehir Erdogan a acceptat provocarea de a lucra în televiziune și a lucrat la postul TRT 1, unde a prezentat știri culturale și știri sportive. Pentru că a fost îndrăgită de public, actrița a avut numeroase roluri în seriale tv și filme, dar a găzduit și emisiuni de divertisment.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si