Fanii serialului “Rocco Schiavone” vor avea parte, în această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2, de la un nou episod al îndrăgitei producții, în care îl vor regăsi pe celebrul inspector la un pas de a elucida teribila crimă din apropierea comunei Ollomont.

Desemnat să se ocupe îndeaproape de cazul uciderii fostului preot Donato Brocherel, Italo află detalii uluitoare care conduc către noi suspecți, profesorul Cocci și soții Trochein.

Citește și: Serialul “Rocco Schiavone”, miercuri 18 octombrie, la Kanal D2. Cum rezolvă inspectorul de poliție teribila crimă din Ollomont

Urmărind firul evenimentelor, Rocco ia legătura cu părintele Domenico, de la Parohia Genesio, acolo unde a fost și Donato iar lucrurile pe care le va afla inspectorul despre Donato sunt uluitoare. Misterul crimei se adâncește.  

Serialul “Rocco Schiavone”, episodul de joi, 19 octombrie

Serialul “Rocco Schiavone”, episodul de joi, 19 octombrie

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cu toate că Italo este convins că un obiect extrem de valoros, din casa fostului preot, ar fi fost motivul uciderii acestuia, Rocco vine cu o teorie nouă.

Cum va reuși inspectorul să facă lumina în cazul uciderii lui Donato și cine este criminalul care a fost permanent în față oamenilor legii, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, în noul episod din serialul “Rocco Schiavone”, difuzat numai la Kanal D2. 

serialului “Rocco Schiavone” vor avea parte, în această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2

Serialul “Rocco Schiavone”, această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2

Crima comisă în apropiere de Ollomont

O crimă comisă în apropiere de Ollomont, a unui fost preot, trezește suspiciuni în mintea inspectorului Rocco, în legătură cu moartea acestuia, mai ales că victima, un bărbat în vârstă de 70 de ani, locuia într-un sat părăsit.

Pentru că niciodată nu i-a plăcut faptul că trebuie să își exercite meseria în orășelul de munte Aosta, inspectorul se “îmbolnăvește”, știind că satul părăsit se află la 1500 m altitudine, preferând să gestioneze prin telefon întreaga situație.

Citește și: Serialul “Rocco Schiavone”, miercuri 18 octombrie, la Kanal D2. Cum rezolvă inspectorul de poliție teribila crimă din Ollomont

În plus, inspectorul adoră să petreacă timpul alături de Gabriele, tânărul care i-a intrat în suflet. Astfel, Rocco îl trimite pe Italo în satul părăsit, pentru a afla detaliile teribilului incident în care Donato Brocherel a pierit.

Maddalena Trochein este cea care va oferi polițiștilor detalii surprinzătoare despre victima din Ollomont, iar Isacco, soțul acesteia susține întreaga poveste a femeii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si