În această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2, într-un nou episod din serialul “Rocco Schiavone” îl regăsim pe celebrul inspector din Aosta aflat într-o situație delicată, într-un nou caz de crimă ce trebuie elucidat.

Un cadavru fără nume este găsit în Roma. Singurul lucru găsit asupra cadavru este o bucată de hârtie cu numărul de telefon al lui Rocco.

Citește și: Un nou episod din serialul “Melek”, luni seara la Kanal D. Eroina principală, în culmea fericirii

Rocco este nevoit să se întoarcă în Capitală pentru a face față trecutului său umbrit, care pare să aibă legătura cu infiorătoarea crimă, lucru care devine din ce în ce mai dificil, mai ales ca inspectorul remarcă cum cineva de la sediul poliției îl verifică cu fiecare pas pe care îl face.

Serialul “Rocco Schiavone”, episodul de luni seara, 16 octombrie

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Un spion pe urmele lui Rocco

Rocco are certitudinea că există un spion și pentru prima dată, inspectorul simte că nu poate avea încredere în nimeni, în afară, poate, de Caterina și Gabriele, de care se atașează din ce în ce mai mult.

Citește și: Serialul "Dragoste și speranță", episodul de luni 16 octombrie: Lovitură uriașă pentru Handan. Aceasta își joacă ultima carte în fața logodnicului

Trecutul Caterinei reapare odată cu revenirea, în viața polițistei, a mamei sale, pe care nu o mai văzuse de ani de zile. Femeia nu a venit întâmplător, ci cu o veste alarmantă: tatăl Caterinei este pe moarte, dar, oricât de îngrozitoare ar suna vestea, Caterina nu pare deloc tristă de aflarea acestei situații.

Serialul “Rocco Schiavone”, episodul de luni seara, 16 octombrie

Serialul “Rocco Schiavone”, episodul de luni seara, 16 octombrie

Caterina merge să-și viziteze tatăl muribund la spital. În mod ciudat, ea nu simte milă, ci dimpotrivă, își urăște tatăl, considerând că păcatele acestuia, săvârșite de-a lungul vieții, sunt oribile, insuportabile.

Caterina nu dorește să-și ierte părintele patern, indiferent de cee ace urmează să se întâmple cu acesta.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “Rocco Schiavone”, difuzat la Kanal D2. 

Serialul “Rocco Schiavone”, episodul de luni seara, 16 octombrie

Serialul “Rocco Schiavone”, episodul de luni seara, 16 octombrie

Rocco, în luptă cu mafia sistemului

În episodul anterior din serialul "Rocco Schiavone", polițistul a dat de urma criminalului responsabil de moartea Juanei și a realizat că acesta este de neatins, fiind un om important în stat.

Rocco se confruntă cu o rezistență uriașă din partea autorităților, care nu-i permite să îl captureze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si