În episodul din această seară, din serialul “Rocco Schiavone”, difuzat de la ora 22:30, la Kanal D2, inspectorul din Aosta trebuie să reia ancheta în cazul morții profesoarei Sofia Martinet, după ce s-a dovedit că fiul femeii, Gianluca, nu era criminalul.

Rocco găsește noi indicii care ar putea conduce la găsirea vinovatului și află despre o relație mai veche, pe care defuncta a avut-o cu un cercetător, Karl Richter, un bărbat mai tânăr cu douăzeci de ani decât Sofia.

Mai mult, Rocco află că cercetătorul se face vinovat și de divorțul survenit în trecut, între profesoară și soțul acesteia, Pietro.

Serialul “Rocco Schiavone”, joi 9 noiembrie. Detalii în avans din episodul de astăzi: Cazul Martinet, o continuă enigmă

Serialul “Rocco Schiavone”, joi 9 noiembrie. Detalii în avans din episodul de astăzi Cazul Martinet, o continuă enigmă

Serialul “Rocco Schiavone”, episodul de joi 9 noiembrie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Serial "Dragoste și speranță", episodul de joi, 9 noiembrie: Răsturnare de situație pentru Handan

Un telefon, model vechi, găsit în casa profesoarei îl determină pe Rocco să afle ce se ascunde în aparatul care nici nu se mai fabrică. Michela este cea care îl va ajută pe inspector să afle dacă telefonul găsit ascunde dovezi care să conducă către soluționarea cazului Martinet.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul “Rocco Schiavone”, difuzat numai la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si