Close sidebar
Close sidebar

Serviciul britanic de informaţii externe, MI6, angajeaza mai multi spioni.

Serviciul britanic de informaţii externe, MI6, va avea cu 40% mai mulţi spioni, în cadrul uneia dintre cele mai mari expansiuni după Războiul Rece, relatează BBC News.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Secret Intelligence Service, sau MI6, va avea aproape 3.500 de angajaţi până în 2020, faţă de 2.500 în prezent, au declarat surse apropiate agenţiei, citate sub acoperirea anonimatului.

MI6 nu face public numărul de angajaţi.

Şeful MI6, Alex Younger, a spus săptămâna trecută că ameninţarea teroristă cu care se confruntă Occidentul nu va putea fi eliminată în următorii ani doar pentru că vor fi eliberate teritoriile cucerite de Statul Islamic, pentru că operaţiunile militare nu vor rezolva diviziunile globale profunde care au dus la apariţia acestor militanţi.

MI6 acţionează în străinătate pentru a apăra Marea Britanie şi interesele sale.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI