Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Sezonul scufundărilor se prelungește. Temperaturile ridicate le-a dat o nouă șansă pasionaților de scufundări

Vremea frumoasă și neobișnuit de caldă face ca sezonul scufundărilor de pe litoral să se prelungească. Puteți da weekend-ul acesta o fugă la mare să încercați această activitate spectaculoasă.

Redactia Stirile Kanal D,

Sezonul scufundărilor se prelungește. Temperaturile ridicate le-a dat o nouă șansă pasionaților de scufundări

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Temperaturile ridicate le-a dat o nouă șansă pasionaților de scufundări

„Pe litoral scufundări au loc atât toamna, cât și iarna. În această perioadă experiența subacvatică este inedită. De ce? Pentru că marea este caldă, are în jur de 20 de grade. Alături de mine se află Cosmin Brânzeanu, instructor de scufundare. Cum putem lua parte la această experiență frumoasă?”

Cosmin Brânzeanu, instructor de scufundare:   „Ca să participăm la acest gen de activități ar trebui să ne înregistrăm sau să facem o programare în prealabil. Ne puteți găsi în apropierea falezei din Constanța, lângă Cazinoul din Constanța deasupra falezei.”

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D:  „Cine poate poate scufundări?”

Cosmin Brânzeanu, instructor de scufundare: „Orice persoană. Există o vârstă minimă: 8 ani. Nu există o vârstă maximă, dar trebuie să avem o condiție fizică relativ bună și de sănătate.”

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D:  „E important sau este indicat să știi să înoți?”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cosmin Brânzeanu, instructor de scufundare: „E recomandat.

Am avut persoane care nu știau să înoate, dar echipamentul este de așa natură încât îți conferă siguranță chiar dacă știi sau nu știi să înoți.”

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D:  „Până la ce adâncime se fac scufundările și ce pot vedea turiștii în zona unde avem centrul de scufundări?”

Cosmin Brânzeanu, instructor de scufundare: „Este o adâncime mică însemnând 6-8 metri.

E o adâncime mică, se pot vedea multe lucruri, multă faună, peștișori, căluț de mare. Mai nou, au apărut și meduze. Lumea se ferește de meduză, dar sunt foarte drăguțe. Este și o zonă arheologică, unde se pot vedea rămășițe din ancore vechi din diferite etape ale istoriei. E o zonă interesantă.”

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D:   „În ce zile au loc aceste scufundări?”

Cosmin Brânzeanu, instructor de scufundare: „În fiecare zi a săptămânii, dar avem un impediment depindem de timp, de natură. Dacă e furtună și mare agitată nu se pot face scufundări.”

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D:  „Cât ne costă o vizită?”

Cosmin Brânzeanu, instructor de scufundare: „Sunt două prețuri. Pentru cei care au un curs la bază este 180 de lei scufundarea, iar cei care intră prima oară este 220 de lei scufundarea.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI