Close sidebar
Close sidebar

Sfânta Ecaterina 2020: Mesaje, felicitări şi urări cu La mulţi ani!

Mesaje de Sfânta Ecaterina 2020: La mulţi ani cu ocazia zilei de nume! V-am pregătit o serie de mesaje, felicitări şi urări de Sfânta Ecaterina.

Andreea Stoica,

Sfânta Ecaterina 2020: Mesaje, felicitări şi urări cu La mulţi ani!

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

De Sfânta Ecaterina 2020, pe 25 noiembrie, îşi serbează onomastica cele care poartă următoarele nume: Ecaterina, Caterina, Catrina, Carina, Caty, Katy sau Katia. De asemenea, în această zi îşi serbează numele toţi cei care poartă numele Cătălin sau Cătălina!

Aşadar, iată cele mai frumoase mesaje, felicitări şi urări de Sfânta Ecaterina!

Mesaje, felicitări şi urări de Sfânta Ecaterina 2020

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume. La multi ani de Sf. Ecaterina!

Zile senine, cu fericire si sanatate, viata lunga sa ai, draga mea prietena, Ecaterina! Sa trăiești o mie de ani si sa iti îndeplinești toate visurile!

La multi ani, scumpa mea Ecaterina! Te îmbrățișez cu drag si iti urez din toată inima sa ai parte de tot ceea ce iti doresti in viata ta, care sa fie lungă și minunata! Te iubesc si te prețuiesc.

Sfânta Ecaterina 2020: Mesaje, felicitări şi urări cu La mulţi ani!

Citeste si: Sfânta Ecaterina 2020: Ce NU este bine să faci în această zi?

Astăzi este o zi speciala, Sfânta Ecaterina! Este ziua ta de nume, iar eu vreau sa iti urez din toată inima un sincer si călduros “La multi ani”! Sa fii iubita, respectată, fericita, linistită.

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La Mulţi Ani!

La mulţi ani de Sfânta Ecaterina!

Sfânta Ecaterina 2020: Mesaje, felicitări şi urări cu La mulţi ani! Sa ai pace in suflet si liniste in inima, să ai zile senine și multi prieteni adevărați alaturi

de tine! La multi ani! Petrecere minunata sa avem! Zâmbește și fii fericita!

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Draga mea prietena, ai un nume atât de frumos! Astăzi este o zi speciala, Sfânta Ecaterina. La multi ani, e ziua ta onomastică. Te iubesc si iti doresc sa ai succes in viata ta si sa fii extrem de fericita!

Citeste si: Mesaje de Sfântul Andrei 2020: Felicitări, urări şi imagini cu La mulţi ani, Andrei şi Andreea!

Sfânta Ecaterina 2020: Mesaje, felicitări şi urări cu La mulţi ani!

E ziua ta, Ecaterina, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingas. La multi, ani!

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.

De ziua ta de nume, prietena ta cea mai bună iti urează din toată inima sa ai in viata a ta tot ceea ce iti doresti si fie ca toate dorintele sa ti se împlinească! La multi ani, sănătoși și fericiti!

La multi, multi ani, draga mea Ecaterina! Ai un nume de Sfânt, fii bucuroasă, râzi din tot sufletul si fii fericita! Meriți tot ce e mai bun si mai frumos in aceasta viata! Te îmbrățișez cu drag.

Citeste si: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"- kfetele.ro

Citeste si: Povestea cuplului care a renunțat la casa lor pentru a trăi permanent pe mare. Ce i-a determinat să facă acest pas radical- radioimpuls.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Sfânta Ecaterina 2020: Mesaje, felicitări şi urări cu La mulţi ani!

Citeste si: Pe ce dată este Sf. Andrei 2020 şi când se pune grâul la încolţit? Tradiţii

Sfânta Ecaterina 2020: Mesaje, felicitări şi urări cu La mulţi ani! La mulţi ani! Îngerii să-ti călăuzească paşii şi Sfânta Ecaterina să-ţi lumineze drumul în viaţă!

Fie ca binele si frumosul sa se reverse in viata ta, scumpa mea prietena! Sa ai zile senine alături de cei dragi si sa iti fie întotdeauna familia aproape! La multi ani! Rămâi la fel de puternică, de frumoasa si de onestă! Te îmbrățișez cu toată dragostea din lume!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!

O zi onomastică frumoasă! Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îti doresc o zi de Sfânta Ecaterina cât mai frumoasă!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI