Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Sute de pelerini au venit să se roagă pentru sănătate, fericire

„În continuare, ca în zilele precedente, Dealul Mitropoliei este plin cu oameni care au venit să cinstească sfintele moaște. Astăzi, creștinii îl sărbătoresc pe Sfântul Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureștilor, iar slujba a început încă de la ora 09:30, oficiată de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel înconjurat de ierarhii Sfântului Sinod, preoți și diiaconi.

În total, peste 20 de preoți susțin această slujbă în altarul mare de vară.

Vă spuneam că este o atmosferă plină de emoție. Oamenii au venit încă de la primele ore ale diminețiti, unii dintre ei sunt prezenți încă de aseară și mi-au povestit că se roagă pentru sănătate, fericire, pentru cei dragi, dar și pentru pace în lume. Tot ei mi-au spus că sunt extrem de afectați de războiul care are loc în zilele noastre. Au venit cu inima deschisă și cu mare iubire față de Dumnezeu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Așadar, chiar acum reprezentanții patriarhiei au spus că până în acest moment peste 80.000

de pelerini au ajuns la sfintele moaște, mai ales că în acest an am asistat la un moment unic. Sfântul Dimitrie Izvorătorul de Mir și Sfântul Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureștilor s-au întâlnit chiar aici la Catedrala Patriarhiei. Pelerinii mai au timp până duminică să vină să se închine la sfintele moaște.”, transmite Andra Ionescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si