Potrivit primelor informații, la fața locului s-au deplasat două echipaje de descarcerare de la Detașamentul Medgidia și Detașamentul Fripis, o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul Hârșova, un echipaj SAJ,și un SMURD.

Citeste si: Un român din Italia amenință trecătorii pe străzi și țipă că și-a ucis iubita. În realitate, femeia este teafără

În ciuda tuturor eforturilor, bărbatul de 34 ani a fost declarat decedat.

Un tânăr din Arad a rămas fără un braț în urma unui accident de muncă

În urma unui accident groaznic de muncă, un bărbat de 37 de ani din județul Arad a rămas fără un braţ, după ce mâna i-a fost smulsă de o presă de rulare la o fabrică din localitatea Curtici.

Echipajul SMURD a ajuns imediat la fața locului și i-a acordat tânărului primul ajutor medical, oprindu-i hemoragia şi recuperându-i brațul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, spre Timişoara.

Citeste si: Fostul polițist care i-a ucis pe cei doi români din Belgia face mărturii cutremurătoare în instanță. De ce i-a executat pe cei doi bărbați

„  Elicopterul SMURD, un echipaj medical SMURD şi un echipaj cu modul pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de pompieri Arad, au intervenit astăzi, 26.09.2022, în jurul orei 13:00, în cazul producerii unui accident de muncă la o societate comercială din zona industrială Curtici.

La sosirea echipajelor, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 37 de ani avea membrul superior prins într-o presă de rulare, smuls din corp de la nivelul umărului  ”,

transmite ISU Arad. 

Din fericire, bărbatul era conştient şi cooperant, fiind transportat la spital, unde medicii vor încerca să reatașeze braţul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si