Cristian Faur se afla într-un sat din Apuseni și își ajuta un prieten să fasoneze o scândură când a alunecat şi a căzut peste circular. "Din primele date rezultă că acesta ar fi suferit leziuni provocate de un circular de tăiat lemne, peste care ar fi căzut, în mod accidental", a transmis IPJ Alba. 

Citeste si: Un fost polițist de frontieră a recunoscut că și-a ucis soția, după ce inițial a spus că a găsit-o moartă în casă

Tânărul, fost premiant la olimpiadele naționale

Absolvent al Colegiului Naţional Militar "Mihai Viteazul" Alba Iulia, tânărul era student în anul II la Academia Tehnică Militară "Ferdinand I". În timpul colegiului, băiatul a fost premiant la olimpiade naţionale, potrivit Adevarul.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”Vestea că absolventul nostru Cristian Faur a plecat mult prea devreme dintre noi, ne-a întristat profund. Suntem alături de familia îndurerată şi transmitem sincere condoleanţe. Cristian a absolvit Colegiul Naţional Militar "Mihai Viteazul" Alba Iulia în anul 2019. În perioada în care a fost elevul nostru, Cristian a fost printre premianţii clasei şi a reprezentat colegiul cu mândrie la olimpiadele şi concursurile şcolare unde a avut rezultate notabile. A fost un elev isteţ, deschis spre toate provocările, perseverent şi ambiţios.

Dumnezeu să-l odihnească în pace”, au transmis reprezentanţii Colegiului Militar din Alba Iulia.

Citeste si: VIDEO| Un tânăr de 17 ani s-a înecat la Mamaia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si