Femeia de 90 de ani, din județul Iași, și-a găsit sfârșitul într-un incendiu drastic care i-a mistuit casa. Patru persoane se aflau în locuință în momentul incendiului.

Citește și: Incendiu devastator într-un bloc. Patru persoane au ajuns la spital

„La ora 09.09 Dispeceratul integrat ISU- SMURD- SAJ Iaşi a fost anunţat prin 112 despre producerea unui incendiu la o casă din localitatea Rediu, judeţul Iaşi.

La locul intervenţiei au acţionat două autospeciale de intervenţie şi stingere cu apă şi spumă, un echipaj de prim ajutor calificat şi un echipaj de primă intervenţie", precizează Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iaşi.

Citește și: VIDEO- O copilă, de trei ani, se află în stare gravă după ce o rulotă de tip fast-food a explodat. Minora este intubată

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„În interiorul casei a fost identificată o victimă. Este vorba despre o femeie de aproximativ 90 de ani, care era carbonizată", au adăugat reprezentanţii ISU Iaşi.

Incendiu devastator într-un bloc. Patru persoane au ajuns la spital

Zeci de persoane au fost evacuate, în urma unui incendiu izbucit cu degajări mari de fum, în Arad. Incendiu la un bloc din Arad.

Patru persoane, printre care doi copii, au ajuns la spital. Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean, pe lângă cele patru persoane, alte șapte persoane au primit îngrijiri medicale.

Citește și: Incendiu violent într-un apartament din Giurgiu! Două femei au avut nevoie de îngrijiri medicale

Incendiul a fost lichidat de pompieri după câteva minte de la sosirea echipajelor de intervenţie, cauza izbucnirii fiind în curs de stabilire. 22

de persoane s-au autoevacuat din blocul de 10 etaje.

Citește și:  O tânără și-a incendiat apartamentul, după ce a făcut focul în mijlocul sufrageriei

O tânără și-a incendiat apartamentul, după ce a făcut focul în mijlocul sufrageriei

O tânără și-a incendiat apartamentul, după ce a făcut focul în mijlocul camerei.

Tânăra și-ar fi incendiat apartamentul, după ce a făcut focul în mijlocul camerei. Vecinii spun că aceasta ar avea probleme psihice și că nu ar fi prima dată când dă foc lucrurilor din apartament. 

Citește și:   Incendiu în Slobozia: au ars 3.000 de metri pătraţi de păpuriş dintr-o baltă secată

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si