Oficialii de la Ministerul turismului din Bahamas au declarat pentru BuzzFeed News că Jordan Lindsey a fost atacată în jurul orei 14:00, lângă Insula Rose.

Citeste si: A vazut un balon in mijlocul oceanului, dar cand a ajuns langa el a incremenit. Era o balena decedata

„A fost adusă pe țărm și transportată la spital în New Providence, unde a fost declarată moartă", a declarat reprezentantul ministrului.


Fata a suferit mușcături la brațe, picioare și fese, iar brațul drept a fost complet distrus în atac, conform autorităților.

Se pare că Lindsey nu a auzit țipetele familiei sale care o avertizau că vin rechinii. Chiar înainte de a intra în ocean, familia a pus o fotografie cu fețele entuziasmate și fericite, cu Lindsey și prietena ei, a raportat KABC-TV.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Sora ei, Madison, a înființat un GoFundMe pentru a strânge bani ca să îi poată transporta corpul în SUA.

Tânăra studia la un profil de comunicare la Universitatea Loyola Marymount din Los Angeles.

Președintele universității, a descris-o drept „ iubitoare de animale și avocat al schimbărilor climatice. “

Citeste si: Panica pe plaja! Oamenii ingroziti au inceput sa urle si sa alerge spre mal. Un turist curajos a filmat totul

„Vă rugăm să păstrați Iordania, familia și prietenii ei în gândurile și rugăciunile voastre!", a adăugat președintele universității.

Atacurile rechinilor sunt puţin frecvente în regiune.

Cu toate acestea, nu departe de acest loc, pe coasta statului Carolina de Nord (sud-est), au fost înregistrare trei atacuri de la începutul lunii iunie.

Tânăra a fost ucisă miercuri în timp ce se află în vacanță în Bahamas, alături de familie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si