Close sidebar
Close sidebar

Sfâșiată de rechini în timp ce făcea scufundări. Părinţii au asistat neputincioşi la întreaga scenă

O fată de 21 de ani din California a murit după ce a fost atacată de trei rechini, în timp ce făcea scufundări cu familia, potrivit buzzfeednews.com.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Oficialii de la Ministerul turismului din Bahamas au declarat pentru BuzzFeed News că Jordan Lindsey a fost atacată în jurul orei 14:00, lângă Insula Rose.

Citeste si: A vazut un balon in mijlocul oceanului, dar cand a ajuns langa el a incremenit. Era o balena decedata

„A fost adusă pe țărm și transportată la spital în New Providence, unde a fost declarată moartă", a declarat reprezentantul ministrului.
Fata a suferit mușcături la brațe, picioare și fese, iar brațul drept a fost complet distrus în atac, conform autorităților.

Se pare că Lindsey nu a auzit țipetele familiei sale care o avertizau că vin rechinii. Chiar înainte de a intra în ocean, familia a pus o fotografie cu fețele entuziasmate și fericite, cu Lindsey și prietena ei, a raportat KABC-TV.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Sora ei, Madison, a înființat un GoFundMe pentru a strânge bani ca să îi poată transporta corpul în SUA.

Tânăra studia la un profil de comunicare la Universitatea Loyola Marymount din Los Angeles. Președintele universității, a descris-o drept „ iubitoare de animale și avocat al schimbărilor climatice. “

Citeste si: Panica pe plaja! Oamenii ingroziti au inceput sa urle si sa alerge spre mal. Un turist curajos a filmat totul

„Vă rugăm să păstrați Iordania, familia și prietenii ei în gândurile și rugăciunile voastre!", a adăugat președintele universității.

Atacurile rechinilor sunt puţin frecvente în regiune. Cu toate acestea, nu departe de acest loc, pe coasta statului Carolina de Nord (sud-est), au fost înregistrare trei atacuri de la începutul lunii iunie.

Tânăra a fost ucisă miercuri în timp ce se află în vacanță în Bahamas, alături de familie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI