Close sidebar
Close sidebar

Sfasietor! Imaginea suferintei unei tinere autiste de 18 ani! Nimeni nu a venit la majoratul ei! Povestea care a devenit virala pe net!

Halle Sorenson este o adolescenta care a implinit de curand 18 ani, dar a avut parte de un majorat extrem de trist. Fata sufera de autism, iar colegii ei de scoala nu au dorit sa ii fie alaturi.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Halle este din Maine, Statele Unite, si si-a invitat prietenii si colegii de scoala sa vina la ziua ei de nastere. Le-a promis o distractie la bowling cu muzica buna, joaca si prajituri, dar, din nefericire, s-a trezit singura.

A inchiriat sala, a pregatit totul in detaliu, dar nimeni nu s-a prezentat. Doar cativa membri apropiati ai familiei au fost alaturi de Halle atunci cand a implinit 18 ani. Fotografia asta a fost realizata de una dintre verisoarele ei. Imaginea are un impact emotional extrem de puternic si a induiosat lumea pe retelele de socializare.

Postarea a fost shareuita de 120.000 de ori in mai putin de 48 de ore. Verisoara ei a povestit ca ceea ce trebuia sa fie o aniversare frumoasa s-a transformat intr-o drama pentru Halle care a ramas singura si a incput sa planga punandu-si fata in tortul de ziua ei.


Incidentul s-a intamplat anul trecut, iar acum, verisoara ei a incercat sa ii faca o zi de nastere mai frumoasa. A rugat lumea sa ii trimita mailuri de felicitare si imediat casuta de mail s-a "inundat" cu mii de felicitari.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică importantă, la Băile Figa: Imagini cu artefacte de lemn, vechi de 3.000 de ani, „excepţional de bine păstrate”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI