La un an de la tragedie, în familia Bucă a apărut minunea. Aceştia au aflat că vor fi părinţii unei fetiţe pe care au decis să o numească Andreea.

Deşi avea 52 de ani Marcela a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă.

„După pierderea lui Andrei, m-a mângâiat venirea fetiţei.

Nici nu ştiu să vă explic cât de fericit sunt. Golul a fost atât de mare, încât am căutat cu disperare să-l umplem şi era singurul lucru care putea să umple o parte din acel gol, nu se va umple niciodată golul lăsat de Andrei, dar o parte din el se va umple cu Andreea şi cu bucuria pe care ne-o oferă ea.”, a mărturisit el, conform Click.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După pierderea lui Andrei erau devastaţi.

Lumea lor era prăbuşită. Totul s-a schimbat când a venit pe lume Andreea.

”Nu am mai crezut în versul «Fericiţi cei ce plâng, că aceia se vor mângâia». Şi uite că mi-a venit fetiţa şi am început să cred din nou. A fost ca o lecţie pe care am primit-o. Nu mi s-a părut corect, nu pentru că am făcut eu în viaţă ceva mai mult decât altcineva, ci pur şi cimplu, copiii ăia au fost nevinovaţi.

eu am înţeles că nu a fost chiar o mână curată acolo.”, a mai precizat el.

Deşi au trecut trei ani, cei doi părinţi nu s-au atins nici acum de lucrurile lui Andrei. Totul este intact exact aşa cum le-a lăsat el. Tot ce îşi doresc este să se facă dreptate.

”Nu am mai crezut în versul «Fericiţi cei ce plâng, că aceia se vor mângâia». Şi uite că mi-a venit fetiţa şi am început să cred din nou. A fost ca o lecţie pe care am primit-o. Nu mi s-a părut corect, nu pentru că am făcut eu în viaţă ceva mai mult decât altcineva, ci pur şi cimplu, copiii ăia au fost nevinovaţi. eu am înţeles că nu a fost chiar o mână curată acolo.”, a mai precizat el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si