Close sidebar
Close sidebar

Si-au pietruit singuri drumul, iar acum s-au ales cu dosare penale

Proverbul "nicio fapta buna nu ramane nepedepsita" li se potriveste de minune unor doljeni. Pentru ca si-au pietruit singuri drumul care arata ca dupa bombardament si s-au ales cu dosare penale.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Timp de-o saptamana, cele doua familii au facut ce n-au reusit autoritatile in atatia ani. Sa-si faca practicabil ulita care arata ca pe Luna!

- Am luat caramida si am pus o strada, am nivelat o cu utilajele sa avem acces la teren.

- Au venit cei de la primarie si au spus ca e in regula. Ca nu avem probleme. Au venit si cei de la Mediu, ca domnul a zis ca am adus gunoi menajer si ce v-au spus cei de la primarie ca este in regula ce ati facut dvs? Da.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Totul ar fi pornit de la un vecin, suparat ca pe ulita prafuita vara si innamolita la fiecare ploaie se fac lucrari fara autorizatie.

-Practic, el a facut asta nu ca-l deranja, a facut de ura, de invidie.

Ca avem utilaje, avem masini.
- Asta e mintea lui. ne-a luat pe toti, ne-a reclamat pe rand. Deci, ce putem sa zicem, decat ca face fapte rele.

Cetatenilor care s-au ales cu dosar penal le da dreptate si edilul.

Ilie Dodocioiu, primar Malu Mare - credeti ca au gresit? Nu cred ca au gresit. Din contra! Mi se pare drumul chiar ok, este drumul destul de bun.

E mai bun decat pe ulita mea.  

Motivul? Mai mare decat gaura din ulitele localitatii e cea din buget. Si-atunci, de unde bani sa faca drumuri?

Ilie Dodocioiu, primar Malu Mare- Si-au luat ei piatra, oamenii. Si-au luat fiecare, si-au adus masini de piatra si si-au pus ei piatra. Pentru ca primaria nu poate sa sustina 90 de km de drumuri.


Catalin Dochia-purtator de cuvant IPJ Dolj  -  politistii sectiei cosovei au intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savrasirii infractiunii de executare lucrai
neautorizate in zona drumului public

Pentru ca si-au facut drumul, cele doua familii risca inchisoare de la 6 luni la trei ani sau amenda.  
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI