Close sidebar
Close sidebar

Si tu iti strangi parul in prosop dupa baie? Nu mai face asta! Cele mai comune obiceiuri care iti distrug parul

Frumusetea este constituita din multe lucruri. Insa, cu siguranta, un par sanatos si frumos contribuie la acest aspect, creand o imagine atractiva.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

BrightSide a realizat o lista cu cele mai comune greseli pe care le fac femeile in ingrijirea parului:

Alegerea unui sampon potrivit tipului e par este esentiala. Trebuie sa alegi samponul potrivit parului tau. Si modul in care aplici samponul e important. Piaptana-ti parul inainte sa te speli, iar cantitatea de sampon trebuie stabilita in functie de lungimea parului. Ai grija sa nu folosesti prea mult!

O alta greseala este sa iti speli parul prea des sau prea rar. Daca parul tau se ingrasa repede, e recomandat sa iti speli parul o data la 2 zile.

Parul isi pierde umiditatea repede. Pentru asta e bine sa folosesti balsam intodeauna dupa spalare. Mastile de par n-ar trebui folosite mai des de o data pe saptamana.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

O alta cauza pentru deteriorarea parului este apa fierbinte. E indicat sa folosesti apa calduta.

Dupa ce ti-ai spalat parul, sterge-l usor cu prosopul! Nicidecum nu trebuie sa-l strangi in prosop. Daca ai nevoie sa iti usuci parul rapid, foloseste un tricou de bumbac.

Fixativul, placa sau alte produse de intretinere a parului iti strica podoaba capilara. Daca le folosesti frecvent, nu uita sa aplici un spray cu apa termala pe lungimea parului.

Si faptul ca nu porti nimic pe cap, nici iarna, nici vara e o greseala majora. Atunci cand alegi o palarie, de exemplu, fii sigura ca e destul de larga!

Totodata, ustensilele pe care le folosesti pentru ingrijirea parului trebuie spalate cel putin o data pe saptamana si schimbare regulat.

O alta greseala comuna este sa dormi cu parul desprins, daca il ai lung. Mai potrivit ar fi sa il impletesti. Asa nu se va mai incurca si iti va fi mult mai usor dimineata sa il aranjezi!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI