Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, a declarat pentru News.ro că autoturismul condus de o femeie  in varsta de 28 de ani a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un TIR condus regulamentar. În urma impactului, soferita, din localitatea Talmaciu,  si-a pierdut viata.


Soferul TIR-ului, un barbat in varsta de 30, din Poiana Sibiului, a fost ranit. In urma impactului dintre cele doua masini, cabina TIR-ului a luat foc.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au declarat ca la locul accidentului au intervenit cinci echipaje SMURD, de descarcerare si de pompieri.

Şoferiţa vinovată de producerea accidentului a fost scoasă din maşină de echipajul de descarcerare, iar traficul la locul accidentului a fost blocat aproape două ore.

Sursa foto: arhiva


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si