Close sidebar
Close sidebar

Simina de la „Puterea Dragostei”, mesaj dur pentru Alexandra Stan de la „Survivor”: „Ești praf! Inutilă...”

Simina de la „Puterea Dragostei” a reacționat dur pe contul ei oficial de Instagram, în urma vizionării emisiunii de aseară difuzată la Kanal D „Survivor România”. Bruneta a atacat-o dur pe Alexandra Stan.

Georgiana Balaban,

Simina de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Simina Loica a dat de pământ   cu Alexandra Stan, concurentă la „Survivor România”. Tânăra mămică a declarat că Alexandra Stan este „praf, varză!”. Urmăritorii brunetei au îndemnat-o să meargă și ea în cadrul competiției, însă ea a replicat: „Nu sunt capabilă să ajung acolo. Să fiu inutilă cum e una deja acolo!”.

Alexandra Stan la Survivor România. [Sursa foto: Instagram]

De asemenea, Simina de la „Puterea Dragostei” a transmis că îi pare rău de Georgiana de la „Survivor România”: „Îmi pare rău de ea. Și urât că este jignită. Nu ea a ales să fie mai grăsuță!”.

Citeste si: Alexandru Zănoagă la Survivor România 2021? Ce spune fostul concurent de la "Puterea dragostei"

Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei”- se înscrie la „Survivor România”?!

După ce nume celebre de la „Puterea Dragostei” au decis să participe la „Survivor România”, precum Jador și Culiță Sterp, Zănoagă a luat și el în calcul această decizie.

Bărbatul a transmis pe contul lui oficial de Instagram că nu va spune „nu” unei astfel de provocări.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Citeste si: Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” și-a surprins fanii. Clipul video care face senzație

„Îmi place Survivor...mă gândeam dacă era Alex la „Razboinicii” ce se întâmpla!” a zis Simina Loica care își încurajează soțul să meargă în cadrul competiției.

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a adăugat: „Cred că este greu și pentru mine și pentru el dacă se va înscrie!”.

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

În prezent, Simina și Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” locuiesc împreună în București alături de fiul lor Dominic. Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Citeste si: Alexandru Zănoagă de la Puterea dragostei vrea la Survivor România

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI