Close sidebar
Close sidebar

Simina și Alex de la „Puterea Dragostei” vor să își mărească familia

Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, Simina Loica a vorbit despre zvonurile care spun că ar divorța de Alex Zănoagă și a lămurit acest subiect. Cei doi nu divorțează și au în plan să își mărească familia, vor să îi ofere lui Dominic un frățior sau o surioară.

Madalina Grigore,

Simina Loica și Alex Zănoagă își doresc să devină părinți pentru a doua oară.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, Simina Loica a anunțat că își dorește să devină mămică pentru a doua oară. Aceasta a declarat că nu a existat nicio despărțire între ea și Alex și își doresc foarte mult să devină iar părinți.

Simina a declarat că este fericită alături de familia pe care și-a întemeiat-o cu Alex Zănoagă și nu există niciun motiv pentru care să divorțeze.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, curtată de un turc celebru: ,,Am fost proastă, îmi plăcea mie de un alt idiot”

Ce a declarat Simina

„Pot spune că sunt fericită alături de Alex și Dominic, nici nu se pune problema divorțului.

Din contră, ne gândim serios să ne extindem familia, ne gândim la un frățior sau o surioară pentru Dominic. Deși Alex este foarte ocupat cu job-ul, găsește mereu resurse pentru a ne arăta cât de importanți suntem noi, familia, pentru el.

Într-adevăr, în ultima perioadă, am postat mai puține poze cu Alex, dar aceasta doar din cauza programului încărcat al soțului meu”, a spus Simina, citează Cancan.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Simina consideră că în orice relație există dezacorduri, dar este de părere că totul se poate rezolva printr-o bună comunicare.

„Evident, ca în orice căsnicie, mai avem și noi momente când suntem în dezacord, momente pe care, prin comunicare, le depășim relativ repede”, a mai adăugat Simina.

Citeste si: Cum arată femeia perfectă pentru Jador? Fostul concurent de la Puterea Dragostei a mărturisit tot: ,,O să mă însor cu cea care mă iubește pentru ce sunt eu”

Cei doi s-au mutat la București

Alex și Simina au luat hotărârea de a se muta, împreună cu fiul lor Dominic, într-un apartament închiriat în București.

Citeste si: Misterul cheilor din casa "Puterea Dragostei". Ce fete au duplicat cheile de acces (VIDEO)

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI