Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio. Reactia lui Ilie Nastase

Simona Halep a anuntat, ieri, ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro (5-21 august), de teama virusului Zika.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Dupa numeroase discuţii cu medici si cu familia, am ajuns la concluzia ca riscurile sunt prea mari pentru cariera mea sportiva si pentru sanatatea mea, mai ales ca femeie. Familia este mult prea importanta pentru mine, nu pot risca sa nu îmi pot cladi una proprie, dupa încheierea carierei în tenis”, a scris Halep pe Facebook.

Ilie Nastase a declarat ca "e decizia ei" si ca nu poate spune altceva.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

"Aceasta este decizia ei, mai pot eu sa spun ceva? Ea stie singura ce este mai bine pentru ea. A spus ca se teme de acel virus? Pai, înseamna ca asa este. Vrea si ea sa îsi întemeieze o familie, sa aiba copii. Daca asa a hotarât ca este mai bine, nu am dreptul sa spun altceva”, a spus Nastase, potrivit Dolce Sport.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI