Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep a depășit pragul de 40 milioane dolari, bani din premii sportive. Doar surorile Williams au câștigat mai mult

Simona Halep a primit un cec de 439.700 dolari după câștigarea trofeului de la Toronto, iar prin participarea la Cincinatti a ajuns la suma totală de 40.107.097 dolari premii din competițiile sportive, potrivit WTA.

Sorin Negru,

Simona Halep se alătură surorilor americane Serena şi Venus Williams, care au câştigat peste 40 milioane de dolari din premii.

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Simona Halep a devenit a treia jucătoare din WTA care a obţinut peste 40 milioane dolari din premii, conform Asociaţiei jucătoarelor profesioniste din tenis (WTA).

Citeste si: VIDEO| Baschetbalista de 18 ani a murit în somn, chiar de ziua ei. Care ar fi fost motivul decesului

Simona Halep se alătură pe podiumul premiilor din tenis surorilor americane Serena şi Venus Williams, care au câştigat peste 40 milioane de dolari până acum.

Românca se află la mai puţin de două milioane faţă de Venus Williams, dar la mare distanţă de Serena, cu peste 94,6 milioane dolari. 

Serena Williams, eliminată ușor de Emma Răducanu la Cincinnati 

Cea mai bogată tenismenă din tenis, Serena Williams, care și-a anunțat recent retragerea din tenis după US Open, a fost eliminată fără drept de apel în turul 1 la Cincinnati de Emma Răducanu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Emma Răducanu a devenit ambasador global al British Airways

Serena Williams, 40 ani, a fost spulberată în penultimul turneu din cariera ei cu scorul de 4-6, 0-6 de jucătoarea britanica cu origini române.  

Simona Halep, meci dificil în turul al doilea la Cincinnati 

Simona Halep s-a calificat în turul doi la Cincinnati, după o victorie dificilă cu rusoaica Anastasia Potapova (6-4, 3-6, 6-3), după două ore şi 11 minute de meci.

Citeste si: Nunta Simonei Halep va avea loc într-o locație de vis. Toni Iuruc a anunțat data cununiei relegioase

În al doilea tur al turneului WTA 1.000 de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 2.527.250 de dolari, Simona Halep va juca împotriva unei alte rusoaice, Veronika Kudermetova (25 de ani, 20 WTA).

Meciul se joacă joi dimineață, nu mai devreme de ora 02:00.

Citeste si: Rafael Nadal are probleme grave de sănătate. Sportivul se teme că nu va putea participa în semifinalele turneului de la Wimbledon

Simona Halep va juca în turul doi împotriva unei alte rusoaice, Veronika Kudermetova (25 de ani, 20 WTA).

[Sursa foto: Twitter]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI