Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep, calificare în sferturi la turneul de la Linz. "Răzbunarea e dulce"

Simona Halep este în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Linz (Austria). Halep s-a calificat relativ ușor în următoarea fază a turneului dotat cu premii totale de 189.708 euro.

Razvan Ilie,

Simona Halep este a doua favorită la câștigarea turnului WTA din Austria. Dacă reușește să se impun la Linz, va fi primul turneu câștigat în 2021  

[Sursa foto: WTA Tennis]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Simona Halep, calificare în sferturi la turneul de la Linz. Jucătoarea noastră, ajunsă pe locul 22 mondial, s-a calificat, marți, la Linz, după un meci în două seturi în care a învins-o pe belarusa Aleksandra Sasnovici, cu 7-5, 6-3. Halep este a doua favorită la câștigarea turnului WTA din Austria. 

Citeste si: Simona Halep a ieșit din Top 20 WTA și a fost depășită de Emma Răducanu

"Răzbunarea e dulce" pentru Simona Halep

Simona Halep a început în forță campania din Austria, luându-și revanșa în fața jucătoarei din Belarus Aliaksandra Sasnovici într-un meci de înaltă calitate în turul doi, după cum scrie site-ul oficial al turneului.

Sasnovici o învinsese pe Halep cu 7-5, 6-4 în turul al treilea de la Indian Wells în urmă cu o lună, iar pe tot parcursul revanșei a testat-o pe Halep cu o serie de puncte construite genial și cu lovituri puternice.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Simona Halep a ratat calificarea în semifinale la turneul de la Moscova

Ultimul turneu al anului pentru Halep

Cu toate acestea, Halep a fost o reacție solidă în cele mai importante puncte ale meciului, în timp ce nivelul lui Sasnovich a fluctuat imprevizibil, având 18 erori neforțate.

La capătul partidei, cei de la WTA Tennis au titrat "Sweet revenge":

Halep rămâne în cărți să câștige turneul de la Linz, scriu jurnaliștii austrieci. Dacă va obține această realizare în ultimul turneu al anului, Halep își va păstra seria de câștiguri a cel puțin un trofeu WTA în fiecare an din 2013.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI