Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep, eliminată de Serena Williams în sferturile de finală ale Australian Open 2021

UPDATE: Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-3, 6-3, de Serena Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, în sferturile de finală ale Australian Open.

Alina Raducu,

Simona Halep, eliminată de Serena Williams în sferturile de finală ale Australian Open 2021

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Update: Halep a început pasiv meciul cu Williams, cedând iniţiativa adversarei. Sportiva de 29 de ani a fost prea preocupată să nu greşească, să returneze mingea în teren şi nu şi-a asumat responsabilitatea de a finaliza punctele cu lovituri câştigătoare. Cu acelaşi serviciu al doilea penalizabil, Simona Halep a mizat mult pe erorile de rever al rivalei, care au fost destule, dar nu decisive, a eşuat în a lungi punctele şi i-a provocat prea puţină sudoare Serenei Williams, care nu a refuzat invitaţia de a domina.

Serena Williams a câștigat meciul de astăzi, din sferturile de finală Australian Open 2021

Simona Halep a fost învinsă de Serena Williams, care a câştigat cu scorul de 6-3 in sferturile de finală ale Australian Open 2021.

Williams a condus cu 2-0, după un break în ghemul secund, dar, rispind câteva puncte uşoare, americanca şi-a cedat serviciul în ghemul următor.

Halep a egalat la 2, scor la care Willims şi-a făcut din nou serviciul şi a revenit la conducere. Într-un ghem disputat, ce de-al şaselea, românca a ratat două ocazii de a face 3-3, iar Williams s-a desprins, la 4-2, după un nou break. Avantajul acestui break a fost suficient pentru ca Serena Williams să câştige primul set, cu 6-3, după 36 minute.

Serena Williams conduce cu 9-2 în întâlnirile cu Halep, ultima victorie aparţinându-i româncei, scor 6-2, 6-2, în finala turneului de la Wimbledon, din 2019.

În acelaşi an, cele două jucătoare s-au întâlnit şi la Australian Open, când Williams a câştigat în trei seturi, scor 6-1, 4-6, 6-4, în optimile de finală.

Știre Inițială: Meciul Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, şi Serena Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, din sferturile de finală ale Australian Open, a început pe Rod Laver Arena de la Melbourne Park, fără spectatori în tribune, cu românca la primire.

Cine va fi marea câștigătoare a meciului de astăzi de la Australian Open 2021? 

Învingătoarea dintre Halep şi Williams va evolua în semifinale cu japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3.

Naomi Osaka este condusă de Simona Halep cu 4-1 în întâlnirile directe, în timp ce cu Serena Williams are un palmares pozitiv, 2-1.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Simona Halep, eliminată de Serena Williams în sferturile de finală ale Australian Open 2021

Citeste si: Simona Halep, calificare de senzație în sferturile de finală de la Australian Open. Urmează cea mai dificilă adversară din cariera lui Halep

Japoneza a jucat următoarele meciuri cu Halep în carieră:

- 2018, Roma, turul al doilea: scor 1-6, 0-6;

- 2018, Indian Wells, semifinale: 6-3, 6-0:

- 2018, Australian Open, optimi: 3-6, 2-6;

- 2017, Miami Open, turul al doilea: 4-6, 6-2, 3-6;

- 2016, Roland Garros, turul al treilea: 6-4, 2-6, 3-6.

Meciuri cu Serena Williams:

- 2019, Rogers Cup, sferturI: 3-6, 4-6:

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

- 2018, US Open, finală: 6-2, 6-4;

- 2018, Miami Open, turul I: 6-3, 6-2.

Simona Halep, eliminată de Serena Williams în sferturile de finală ale Australian Open 2021

Citeste si: Simona Halep, meci de infarct în turul 2 la Australian Open. A revenit de la 2-5 în setul decisiv. Cu cine joacă următorul meci

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI